Ainesosat

Yleiset reseptit
  • ¼ pkt Jalotofu kylmäsavua
  • ½ pkt Jalotofu hempnutia
  • 1 dl viinirypäleitä
  • 1 dl kirsikkatomaatteja
  • ½ dl cashewpähkinöitä
  • 1 omena
  • 1 ruukku tammenlehti-
  • salaattia
  • kourallinen rucolaa
  • soijakastiketta
  • öljyä paistamiseen
Kastike:
  • 1 tl kurpitsansiemen tahnaa
  • ½ tl vaahterasiirappia
  • 1 tl auringonkukansiementahnaa
  • 1 tl sitruunamehua
  • ½ tl soijakastiketta
  • 2 rkl saksanpähkinäöljyä
  • 3 rkl oliiviöljyä

Pähkinäinen Jalotofusalaatti ohje

    1. Kuutioi Jalotofu hempnut isoiksi kuutioiksi ja paista pannulla rapeaksi. Lisää soijakastiketta ja paista vielä hetki. Paloittele jokainen kuutio neljään osaan kun ne ovat valmiita.
    2. Pilko viinirypäleet, omena, tomaatit ja revi salaatti pienemmäksi.
    3. Sekoita kylmäsavutofua lukuunottamatta kaikki ainekset salaattikulhossa ja lopuksi murenna kylmäsavutofu ja ripottele salaatin päälle.
    4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.
    5. Asettele salaatti lautasille, ripottele kastiketta päälle ja tarjoile.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.