Pähkinäinen Jalotofusalaatti

(1)
15 min 2henkilölle

Ainesosat

¼ pkt Jalotofu kylmäsavua
½ pkt Jalotofu hempnutia
1 dl viinirypäleitä
1 dl kirsikkatomaatteja
½ dl cashewpähkinöitä
1 omena
1 ruukku tammenlehti-
salaattia
kourallinen rucolaa
soijakastiketta
öljyä paistamiseen
Kastike:
1 tl kurpitsansiemen tahnaa
½ tl vaahterasiirappia
1 tl auringonkukansiementahnaa
1 tl sitruunamehua
½ tl soijakastiketta
2 rkl saksanpähkinäöljyä
3 rkl oliiviöljyä

Näin valmistat

1. Kuutioi Jalotofu hempnut isoiksi kuutioiksi ja paista pannulla rapeaksi. Lisää soijakastiketta ja paista vielä hetki. Paloittele jokainen kuutio neljään osaan kun ne ovat valmiita.

2. Pilko viinirypäleet, omena, tomaatit ja revi salaatti pienemmäksi.

3. Sekoita kylmäsavutofua lukuunottamatta kaikki ainekset salaattikulhossa ja lopuksi murenna kylmäsavutofu ja ripottele salaatin päälle.

4. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

5. Asettele salaatti lautasille, ripottele kastiketta päälle ja tarjoile.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme