Ainesosat
Näin valmistat
1. Kuutioi Jalotofut ja viistä palsternakasta lyhyitä suikaleita.
2. Paista Jalotofuja hetki niin että ne saavat kevyesti väriä.
3. Lisää palsternakat, miso ja noin ½ dl vettä.
4. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes palsternakat ovat pehmeitä, mausta suolalla ja tarjoile esim riisin ja salaatin kera.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut