Palsternakka-Jalotofu

(1)
30 min 2annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu maustamatonta
voita tai öljyä paistamiseen
2-3 rkl valkoista misoa (shiro miso)
1 iso palsternakka
merisuolaa

Näin valmistat

1. Kuutioi Jalotofut ja viistä palsternakasta lyhyitä suikaleita.

2. Paista Jalotofuja hetki niin että ne saavat kevyesti väriä.

3. Lisää palsternakat, miso ja noin ½ dl vettä.

4. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes palsternakat ovat pehmeitä, mausta suolalla ja tarjoile esim riisin ja salaatin kera.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme