Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu maustamatonta
  • voita tai öljyä paistamiseen
  • 2-3 rkl valkoista misoa (shiro miso)
  • 1 iso palsternakka
  • merisuolaa

Palsternakka-Jalotofu ohje

    1. Kuutioi Jalotofut ja viistä palsternakasta lyhyitä suikaleita.
    2. Paista Jalotofuja hetki niin että ne saavat kevyesti väriä.
    3. Lisää palsternakat, miso ja noin ½ dl vettä.
    4. Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes palsternakat ovat pehmeitä, mausta suolalla ja tarjoile esim riisin ja salaatin kera.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.