Parmesankuorrutetut Jalotofuvartaat

(1)
30 min 2-4 annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu marinoitu (300 g)
kirsikkatomaatteja
panerointi:
2 kananmunaa
2 dl jauhoja
1 dl korppujauhoa
2 dl parmesanraastetta
1 tl jauhettua mustapippuria
1 tl suolaa
grillivartaita

Näin valmistat

Leikkaa jalotofusta reiluja kuutioita. Ota kolme astiaa, joihin yhteen jauhot, yhteen kananmunat ja yhteen korppujauhon ja parmesanraasteen. Sekoita korppujauhot, parmesanraaste ja mausteet hyvin. Paneroi Tofut: kasta ne ensin jauhoon, sitten kananmunaan ja lopuksi pyörittele hyvin korppujauho-parmesan sekoituksessa. Painele vielä sormilla että kuorrutus pysyy hyvin ja työnnä grillivartaisiin vuorotellen kirsikkatomaattien kanssa. Grillaa kuumalla grillillä.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme