Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Marinoitu (300 g)
  • kirsikkatomaatteja
  • panerointi:
  • 2 kananmunaa
  • 2 dl jauhoja
  • 1 dl korppujauhoa
  • 2 dl parmesanraastetta
  • 1 tl jauhettua mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • grillivartaita

Parmesankuorrutetut Jalotofuvartaat ohje

  • Leikkaa jalotofusta reiluja kuutioita. Ota kolme astiaa, joihin yhteen jauhot, yhteen kananmunat ja yhteen korppujauhon ja parmesanraasteen. Sekoita korppujauhot, parmesanraaste ja mausteet hyvin. Paneroi Tofut: kasta ne ensin jauhoon, sitten kananmunaan ja lopuksi pyörittele hyvin korppujauho-parmesan sekoituksessa. Painele vielä sormilla että kuorrutus pysyy hyvin ja työnnä grillivartaisiin vuorotellen kirsikkatomaattien kanssa. Grillaa kuumalla grillillä.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.