Pehmeä inkivääriunelma

(1)
15 min 2

Ainesosat

1 pkt Jalotofu pehmeää
2-3 cm inkivääriä
1 ½ rkl tamaria tai shoyua
1 lime
kourallinen sellerinlehtiä ja tuoretta korianteria

Näin valmistat

1. Leikkaa viilto Jalotofupakkaukseen ja valuta neste pois.

2. Kumoa Jalotofu lautaselle ja leikkaa siihen muutama viilto, jotta ainekset imeytyvät paremmin. Halutessasi voit jakaa Jalotofun useammallekin lautaselle ja muotoilla sen haluamaksesi.

3. Raasta inkivääri ja purista limetin mehu Jalotofun päälle. Pirskottele päälle hieman soijakastiketta.

4. Koristele sellerin ja korianterin lehdillä ja tarjoile heti.Pehmeä inkivääriunelma sopii parhaiten nautittavaksi lisukkeena tai alkuruokana.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme