Pehmeää inkivääri-Jalotofua

(1)
15 min 4henkilölle

Ainesosat

1 pkt Jalotofu pehmeää
6 rkl täysruokosokeria
5-7 cm inkivääriä

Näin valmistat

1. Pilko Jalotofu varovasti neljään osaan.

2. Raasta inkivääri hienoksi.

3. Purista raastetun inkiväärin mehu pannulle, lisää sokeri ja keitä varovasti koko ajan sekoittaen siirapiksi. Voit lisätä muutaman lusikallisen vettä jos inkivääristä ei irtoa tarpeeksi nestettä.

4. Annostele Jalotofu lautasille ja kaada siirappia päälle. Koristele appelsiinillä ja sitruunamelissalla.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme