Pehmeää Jalotofua karamellisodulla soijakastikkeella

(1)
30 min 3-4 annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu pehmeää
1/2 dl laadukasta soijakastiketta (esim shoyu tai tamari)
5 rkl täysruokosokeria

Näin valmistat

1. Keitä soijakastike ja sokeri varovasti siirapiksi. Voit lisätä tarvittaessa hieman vettä.

2. Leikkaa Jalotofu varovasti neljään osaan ja kumoa palat lautasille.

3. Valuta soijakastikesiirappia päälle ja tarjoile!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme