Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Pehmeää (300g)
  • 0,5 dl ruokaöljyä
  • 3 rkl viinietikkaa
  • 1 rkl omenamehutiivistettä (tai muuta maketusainetta)
  • 1 tl suolaa

Jalotofumajoneesia saat käyttämällä 0,5 dl asemasta 1 dl öljyä, 1 rkl enemmän omenaviinietikkaa ja 1 tl enemmän suolaa.

Peruskastike / majoneesi Jalotofu pehmeästä ohje

  • Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tai kutterissa. Lisäämällä peruskastikkeeseen sinappia tai tilliä saat mainion kalakastikkeen. Sekoittamalla peruskastikkeeseen pikkelssejä (esimerkiksi hapankurkkua) saat herkullista remoulade kastiketta, joka sopii mainiosti esimerkiksi friteeratun Jalotofun kanssa. Lisäämällä sitruunaa ja yrttejä saat hyvän salaattikastikkeen.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.