Peruskastike / majoneesi Jalotofu pehmeästä
- Valmistusaika:
- 5 min.
- Kategoriat:
- Kastikkeet
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 pkt Jalotofu Pehmeää (300g)
- 0,5 dl ruokaöljyä
- 3 rkl viinietikkaa
- 1 rkl omenamehutiivistettä (tai muuta maketusainetta)
- 1 tl suolaa
Jalotofumajoneesia saat käyttämällä 0,5 dl asemasta 1 dl öljyä, 1 rkl enemmän omenaviinietikkaa ja 1 tl enemmän suolaa.
Peruskastike / majoneesi Jalotofu pehmeästä ohje
Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tai kutterissa. Lisäämällä peruskastikkeeseen sinappia tai tilliä saat mainion kalakastikkeen. Sekoittamalla peruskastikkeeseen pikkelssejä (esimerkiksi hapankurkkua) saat herkullista remoulade kastiketta, joka sopii mainiosti esimerkiksi friteeratun Jalotofun kanssa. Lisäämällä sitruunaa ja yrttejä saat hyvän salaattikastikkeen.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.