Peruskastike / majoneesi Jalotofu pehmeästä

(1)
5 min

Jalotofumajoneesia saat käyttämällä 0,5 dl asemasta 1 dl öljyä, 1 rkl enemmän omenaviinietikkaa ja 1 tl enemmän suolaa.

Ainesosat

1 pkt Jalotofu pehmeää (300g)
0,5 dl ruokaöljyä
3 rkl viinietikkaa
1 rkl omenamehutiivistettä (tai muuta maketusainetta)
1 tl suolaa

Näin valmistat

Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimessa tai kutterissa. Lisäämällä peruskastikkeeseen sinappia tai tilliä saat mainion kalakastikkeen. Sekoittamalla peruskastikkeeseen pikkelssejä (esimerkiksi hapankurkkua) saat herkullista remoulade kastiketta, joka sopii mainiosti esimerkiksi friteeratun Jalotofun kanssa. Lisäämällä sitruunaa ja yrttejä saat hyvän salaattikastikkeen.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme