Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu maustamatonta
  • 2 dl tuoreita suppilovahveroita
  • 1,5 dl kermaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • 1 ½ tl piparminttua
  • viherpippuria
  • soijakastiketta
  • valkoviinietikkaa
  • öljyä paistamiseen

Sienikastike:

  • Hienonna sipuli ja paista se yhdessä suppilovahveroiden kanssa kypsäksi pannulla.

  • Lisää kerma, viherpippuria sekä ripaus suolaa ja anna hautua.

Jalotofut:

  • Paista juustokuminaa ja piparminttua hetki öljyssä.

  • Viipaloi Jalotofu maustamatonta ja paista viipaleita mausteöljyssä molemmin puolin kunnes ne ovat kullanruskeita.

  • Käännä liedestä virta pois ja lisää loraus soijakastiketta ja valkoviinietikkaa. Kääntele Jalotofuja hetki niin että maku imeytyy niihin.

  • Aseta Jalotofut lautasille ja annostele päälle suppilovahverokastiketta. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden kera.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.