Piparminttu Jalotofu sienikastikkeella

(1)
30 min 2annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu maustamatonta
2 dl tuoreita suppilovahveroita
1,5 dl kermaa
½ tl juustokuminaa
1 ½ tl piparminttua
viherpippuria
soijakastiketta
valkoviinietikkaa
öljyä paistamiseen

Näin valmistat

Hienonna sipuli ja paista se yhdessä suppilovahveroiden kanssa kypsäksi pannulla.

Lisää kerma, viherpippuria sekä ripaus suolaa ja anna hautua.

Paista juustokuminaa ja piparminttua hetki öljyssä.

Viipaloi Jalotofu maustamatonta ja paista viipaleita mausteöljyssä molemmin puolin kunnes ne ovat kullanruskeita.

Käännä liedestä virta pois ja lisää loraus soijakastiketta ja valkoviinietikkaa. Kääntele Jalotofuja hetki niin että maku imeytyy niihin.

Aseta Jalotofut lautasille ja annostele päälle suppilovahverokastiketta. Tarjoile esimerkiksi keitettyjen perunoiden kera.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme