Ainesosat

Yleiset reseptit
  • ¼ pkt Jalotofu kylmäsavua
  • ½ banaani
  • kourallinen rucolaa
  • ¼ ruukkua lehtisalaattia
  • ¼ kurkkua
  • ½ limen mehu
  • n. 1 dl ohrakasta
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa
  • öljyä paistamiseen
  • mustapippuria
  • valkopippuria

Pippurinen Jalotofu-rucolasalaatti ohje

    1. Halkaise banaani ja pilko se noin 1-2 cm:n mittaisiksi paloiksi.
    2. Sekoita kulhossa ohrakas ja ripaus suolaa ja mustapippuria.
    3. Leivitä banaanit jauhoseoksessa ja paista niihin rapea pinta kuumalla pannulla.
    4. Viipaloi Jalotofu pieniksi paloiksi. Paista öljyssä ja ripottele päälle hieman suolaa, musta- ja valkopippuria.
    5. Paistamisen loppuvaiheessa lisää hunaja ja anna hautua hetki.
    6. Kun Jalotofut ja banaanit ovat jäähtyneet huoneenlämpöisiksi, paloittele kurkku, revi salaatti ja rucola ja sekoita kaikki ainekset kulhossa.
    7. Purista päälle limen mehu ja tarjoile!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.