Pippurinen Jalotofu-rucolasalaatti

(1)
45 min 2annosta

Ainesosat

¼ pkt Jalotofu kylmäsavua
½ banaani
kourallinen rucolaa
¼ ruukkua lehtisalaattia
¼ kurkkua
½ limen mehu
n. 1 dl ohrakasta
1 rkl hunajaa
suolaa
öljyä paistamiseen
mustapippuria
valkopippuria

Näin valmistat

1. Halkaise banaani ja pilko se noin 1-2 cm:n mittaisiksi paloiksi.

2. Sekoita kulhossa ohrakas ja ripaus suolaa ja mustapippuria.

3. Leivitä banaanit jauhoseoksessa ja paista niihin rapea pinta kuumalla pannulla.

4. Viipaloi Jalotofu pieniksi paloiksi. Paista öljyssä ja ripottele päälle hieman suolaa, musta- ja valkopippuria.

5. Paistamisen loppuvaiheessa lisää hunaja ja anna hautua hetki.

6. Kun Jalotofut ja banaanit ovat jäähtyneet huoneenlämpöisiksi, paloittele kurkku, revi salaatti ja rucola ja sekoita kaikki ainekset kulhossa.

7. Purista päälle limen mehu ja tarjoile!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme