Punajuuri-quinoaa ja pehmeää Jalotofua

(1)
30 min 3-4 annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu pehmeää
3 punajuurta
3 dl quinoaa
½ dl perunajauhoa
jauhettua mustapippuria
2 limeä
suolaa
rypsi- tai kookosöljyä

Näin valmistat

Kuori ja raasta punajuuret. Keitä quinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää keittämisen alkuvaiheessa sekaan puunajuuriraaste.

Pese limetit huolellisesti ja raasta niiden kuori (hienoksi) kulhoon. Lisää perunajauhot, ripaus suolaa ja mustapippuria.

Leikkaa pehmeä Jalotofu VAROVASTI kuutioiksi. Pyörittele jauhoseoksessa ja uppopaista tai paista reilussa määrässä öljyä kuumalla pannulla.

Annostele quinoa lautasille, lisää Jalotofut ja tarjoile vihersalaatin kera. Halutessasi voit myös tehdä annokseen jonkun sopivan kastikkeen. Älä kuitenkaan sekoita Jalotofuja kastikkeeseen, sillä muuten niiden rapea kuori pehmenee.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme