Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Pehmeää
  • 3 punajuurta
  • 3 dl quinoaa
  • ½ dl perunajauhoa
  • jauhettua mustapippuria
  • 2 limeä
  • suolaa
  • rypsi- tai kookosöljyä

Punajuuri-quinoaa ja pehmeää Jalotofua ohje

  • Kuori ja raasta punajuuret. Keitä quinoa pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää keittämisen alkuvaiheessa sekaan puunajuuriraaste.

  • Pese limetit huolellisesti ja raasta niiden kuori (hienoksi) kulhoon. Lisää perunajauhot, ripaus suolaa ja mustapippuria.

  • Leikkaa pehmeä Jalotofu VAROVASTI kuutioiksi. Pyörittele jauhoseoksessa ja uppopaista tai paista reilussa määrässä öljyä kuumalla pannulla.

  • Annostele quinoa lautasille, lisää Jalotofut ja tarjoile vihersalaatin kera. Halutessasi voit myös tehdä annokseen jonkun sopivan kastikkeen. Älä kuitenkaan sekoita Jalotofuja kastikkeeseen, sillä muuten niiden rapea kuori pehmenee.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.