PUNAJUURITOFUPASTA KAURAKERMALLA

(1)
Visuaalisuutta ja värikästä piristystä kaipaavalle sopii täydellisesti tämä Jalotofu Vegeström-pihvin punajuuresta värinsä (ja makunsa) saava nopea pasta. Kasviproteiini voi siis olla paitsi maukasta, mutta myös silmiä hivelevää!

Ainesosat

½ pkt Jalotofu Vegeström (125g)
50-200 g spagettia
1 prk maustettua kaurakermaa 2,5dl (esim sipulinmakuinen)
2 rkl öljyä paistamiseen
suolaa ja pippuria myllystä
persiljaa koristeeksi

Näin valmistat

Keitä pasta pakkauksen ohjeenmukaan.

Kuutioi tai murustele (jauhelihatyyppisesti) tofupihvi ja paista pannulla öljyssä siihen rapea pinta. Maustasuolalla ja pippurilla.

Kiehauta kaurakerma nopeasti kattilassa ja keitä sitä hetki kasaan.

Yhdistä pastaan paistettu tofu ja kaurakerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele annos persiljalla.

Vinkki: jos kaipaat jauhelihamaista tekstuuria ja väriä, sekä varsin täyteläistämakua, valmiit Jalotofu Vegeström –punajuuripihvit voi vain murustella japaistaa murua pannulla, kunnes pintaan tulee hieman kaunista väriä. Toki pihvit voipaistaa ja nautiskella sellaisenaankin!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme