Punaviinissä haudutettua Hempnut Jalotofua

(1)
60 min 2annosta

Ainesosat

½ pkt Jalotofu hempnutia
2-3 dl punaviiniä
3-5 rkl hunajaa
vispikerma
tuoretta sitruunamelissaa tai minttua
pakastekarpaloita
1 tl mansikkabalsamicoa
2 tl sokeria
ripaus vaniljasokeria

Näin valmistat

1. Leikkele Jalotofu haluamaksesi paloiksi.

2. Annostele kattilaan punaviini ja hunaja ja sekoita miedolla lämmöllä, kunnes hunaja on täysin sekoittunut nesteeseen.

3. Lisää Jalotofut ja hauduta kunnes neste on imeytynyt.

4. Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri ja vaniljasokeri.

5. Kun neste on imeytynyt Jalotofuihin, anna niiden jäähtyä jääkaappi kylmäksi.

6. Annostele lautasille ja koristele karpaloilla, kermavaahdolla ja balsamicolla.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme