Ainesosat

Yleiset reseptit
  • ½ pkt Jalotofu hempnutia
  • 2-3 dl punaviiniä
  • 3-5 rkl hunajaa
  • vispikerma
  • tuoretta sitruunamelissaa tai minttua
  • pakastekarpaloita
  • 1 tl mansikkabalsamicoa
  • 2 tl sokeria
  • ripaus vaniljasokeria

Punaviinissä haudutettua Hempnut Jalotofua ohje

    1. Leikkele Jalotofu haluamaksesi paloiksi.
    2. Annostele kattilaan punaviini ja hunaja ja sekoita miedolla lämmöllä, kunnes hunaja on täysin sekoittunut nesteeseen.
    3. Lisää Jalotofut ja hauduta kunnes neste on imeytynyt.
    4. Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri ja vaniljasokeri.
    5. Kun neste on imeytynyt Jalotofuihin, anna niiden jäähtyä jääkaappi kylmäksi.
    6. Annostele lautasille ja koristele karpaloilla, kermavaahdolla ja balsamicolla.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.