Ainesosat
Näin valmistat
1. Leikkele Jalotofu haluamaksesi paloiksi.
2. Annostele kattilaan punaviini ja hunaja ja sekoita miedolla lämmöllä, kunnes hunaja on täysin sekoittunut nesteeseen.
3. Lisää Jalotofut ja hauduta kunnes neste on imeytynyt.
4. Vispaa kerma vaahdoksi ja lisää sokeri ja vaniljasokeri.
5. Kun neste on imeytynyt Jalotofuihin, anna niiden jäähtyä jääkaappi kylmäksi.
6. Annostele lautasille ja koristele karpaloilla, kermavaahdolla ja balsamicolla.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut