Raw Rosolli tofumajoneesilla à la Hannansoppa -blogi
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit
Hanna Pilli-Sihvola Hannansoppa -blogista on laatinut tämän reseptin herkulliselle risotolle!
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 luomupunajuuri
- 2 porkkanaa
- 1 omena
- 1 salottisipuli
- 1 Myrttisen suolakurkku
- lehtipersiljaa
- kapriksia
Tofumajoneesi:
- 300 g Jalotofu Pehmeää
- ½ sitruunan mehu
- 1 rkl dijon-sinappia
- suolaa
- mustapippuria
- mustapippuria
Raw Rosolli tofumajoneesilla à la Hannansoppa -blogi ohje
Sekoita majoneesin ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarkista maku.
Kuori punajuuri, porkkanat ja sipuli. Voit raastaa kaikki ainekset tai ajaa spiralisointimasiinalla spagetiksi. Sekoita salaatin joukkoon tofumajoneesia maun mukaan ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja kapriksilla.
Lopun majoneesin voit käyttää salaatin kastikkeena tai vaikka hampparin välissä.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.