Raw Rosolli tofumajoneesilla à la Hannansoppa -blogi

(1)
Hanna Pilli-Sihvola Hannansoppa -blogista on laatinut tämän reseptin herkulliselle risotolle!

Ainesosat

1 luomupunajuuri
2 porkkanaa
1 omena
1 salottisipuli
1 Myrttisen suolakurkku
lehtipersiljaa
kapriksia
Tofumajoneesi:
300 g Jalotofu Pehmeää
½ sitruunan mehu
1 rkl dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria
mustapippuria

Näin valmistat

Sekoita majoneesin ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella. Tarkista maku.

Kuori punajuuri, porkkanat ja sipuli. Voit raastaa kaikki ainekset tai ajaa spiralisointimasiinalla spagetiksi. Sekoita salaatin joukkoon tofumajoneesia maun mukaan ja viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja kapriksilla.

Lopun majoneesin voit käyttää salaatin kastikkeena tai vaikka hampparin välissä.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme