RUCOLASALAATTI CHILI- TAI PUNAJUURITOFULLA
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Salaatit
Aurinkoisen kesän nopein ja herkullisin lounassalaatti yllättää yksinkertaisuudellaan! Raikas ja proteiinipitoinen salaatti syntyy helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Testaa ja ylläty!
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 ps rukolaa
- 1 pkt (125g) Jalotofu Mieto Chili -paistopala tai Jalotofu Vegeström -punajuuripihvi
- 5 kirsikkatomaattia
- ½ rkl seesaminsiemeniä
- ½ rkl oliiviöljyä paistamiseen
- balsamicoa
RUCOLASALAATTI CHILI- TAI PUNAJUURITOFULLA ohje
Pese ja kuivaa salaatti. Huuhtele tomaatit. Revi rucola lautaselle ja lisää joukkoon pilkotut kirsikkatomaatit.
Murusta tofu ja paista se pannulla rapeaksi pienessä määrässä öljyä. Ripottele tofu salaatin päälle.
Kaada päälle balsamicoa ja viimeistele seesaminsiemenillä!
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.