Aurinkoisen kesän nopein ja herkullisin lounassalaatti yllättää yksinkertaisuudellaan! Raikas ja proteiinipitoinen salaatti syntyy helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Testaa ja ylläty!

Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 ps rukolaa
  • 1 pkt (125g) Jalotofu Mieto Chili -paistopala tai Jalotofu Vegeström -punajuuripihvi
  • 5 kirsikkatomaattia
  • ½ rkl seesaminsiemeniä
  • ½ rkl oliiviöljyä paistamiseen
  • balsamicoa

RUCOLASALAATTI CHILI- TAI PUNAJUURITOFULLA ohje

  • Pese ja kuivaa salaatti. Huuhtele tomaatit. Revi rucola lautaselle ja lisää joukkoon pilkotut kirsikkatomaatit.

    Murusta tofu ja paista se pannulla rapeaksi pienessä määrässä öljyä. Ripottele tofu salaatin päälle.

    Kaada päälle balsamicoa ja viimeistele seesaminsiemenillä!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.