RUCOLASALAATTI CHILI- TAI PUNAJUURITOFULLA

(1)
Aurinkoisen kesän nopein ja herkullisin lounassalaatti yllättää yksinkertaisuudellaan! Raikas ja proteiinipitoinen salaatti syntyy helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Testaa ja ylläty!

Aurinkoisen kesän nopein ja herkullisin lounassalaatti yllättää yksinkertaisuudellaan! Raikas ja proteiinipitoinen salaatti syntyy helposti vain kolmesta raaka-aineesta. Testaa ja ylläty!

Ainesosat

1 ps rukolaa
1 pkt (125g) Jalotofu Mieto Chili -paistopala tai Jalotofu Vegeström -punajuuripihvi
5 kirsikkatomaattia
½ rkl seesaminsiemeniä
½ rkl oliiviöljyä paistamiseen
balsamicoa

Näin valmistat

Pese ja kuivaa salaatti. Huuhtele tomaatit. Revi rucola lautaselle ja lisää joukkoon pilkotut kirsikkatomaatit.

Murusta tofu ja paista se pannulla rapeaksi pienessä määrässä öljyä. Ripottele tofu salaatin päälle.

Kaada päälle balsamicoa ja viimeistele seesaminsiemenillä!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme