Ainesosat

Yleiset reseptit
  • ¼ vesimeloni
  • 10 retiisiä
  • 1 dl cashew-pähkinöitä
  • 1 vihreä chili
  • ¼ punasipuli
  • ½ sitruunan mehu
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • pippuria & suolaa myllystä
  • kourallinen voikukan lehtiä

VINKKI: Jos et löydä voikukan lehtiä, voit korvata ne tuoreella korianterilla.

Satokauden vesimeloniceviche voikukan lehdillä ohje

  • Liota cashew-pähkinöitä vedessä vähintään puoli tuntia ja murenna. Kuutioi vesimeloni ja retiisi.

  • Pilko pieneksi vihreä chili ja punasipuli. Sekoita pilkotut raaka-aineet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja oliiviöljy.

  • Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Anna maustua noin puoli tuntia. Lisää pilkottuja tuoreita voikukan lehtiä tai korianteria. Sekoita ainekset ja nauti nachojen tai paistetun Jalotofun kera!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.