Satokauden vesimeloniceviche voikukan lehdillä

(1)
20 min 4
Tarjoa raikas vesimeloniceviche aurinkoisena kevätpäivänä. Reseptistä muokkaat loistavan snackin picnicille tai alkupalan hienompaankin juhlaan.

Ainesosat

¼ vesimeloni
10 retiisiä
1 dl cashew-pähkinöitä
1 vihreä chili
¼ punasipuli
½ sitruunan mehu
1 rkl oliiviöljyä
pippuria & suolaa myllystä
kourallinen voikukan lehtiä

VINKKI: Jos et löydä voikukan lehtiä, voit korvata ne tuoreella korianterilla.

Näin valmistat

Liota cashew-pähkinöitä vedessä vähintään puoli tuntia ja murenna. Kuutioi vesimeloni ja retiisi.

Pilko pieneksi vihreä chili ja punasipuli. Sekoita pilkotut raaka-aineet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja oliiviöljy.

Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Anna maustua noin puoli tuntia. Lisää pilkottuja tuoreita voikukan lehtiä tai korianteria. Sekoita ainekset ja nauti nachojen tai paistetun Jalotofun kera!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme