Satokauden vesimeloniceviche voikukan lehdillä
- Määrä:
- 4
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Napostelu
Tarjoa raikas vesimeloniceviche aurinkoisena kevätpäivänä. Reseptistä muokkaat loistavan snackin picnicille tai alkupalan hienompaankin juhlaan.
Ainesosat
Yleiset reseptit
- ¼ vesimeloni
- 10 retiisiä
- 1 dl cashew-pähkinöitä
- 1 vihreä chili
- ¼ punasipuli
- ½ sitruunan mehu
- 1 rkl oliiviöljyä
- pippuria & suolaa myllystä
- kourallinen voikukan lehtiä
VINKKI: Jos et löydä voikukan lehtiä, voit korvata ne tuoreella korianterilla.
Satokauden vesimeloniceviche voikukan lehdillä ohje
Liota cashew-pähkinöitä vedessä vähintään puoli tuntia ja murenna. Kuutioi vesimeloni ja retiisi.
Pilko pieneksi vihreä chili ja punasipuli. Sekoita pilkotut raaka-aineet kulhossa. Lisää sitruunamehu ja oliiviöljy.
Mausta maun mukaan suolalla ja pippurilla. Anna maustua noin puoli tuntia. Lisää pilkottuja tuoreita voikukan lehtiä tai korianteria. Sekoita ainekset ja nauti nachojen tai paistetun Jalotofun kera!
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.