Sinappikastike

(1)
5 min

* Miso on perinteinen itämainen soijapaputahna, joka valmistetaan maitohappokäymisellä. Misoja on eri tummuusasteisia, riippuen valmistusprosessin pituudesta. Mitä pidempi kypsymisaika, sen tummempi ja täyteläisempi miso. Sana shiro tarkoittaa vaaleaa. Shiro miso on miedon makean ja suolaisen makuista ja se antaa kastikkeelle täyteläsen maun. Shiro mison asemasta voit käyttää 1,5 tl suolaa ja 1 rkl omenamehutiivistettä tai muuta makeutusainetta. Misoa kannattaa kysyä luontaistuotekaupoista.

Ainesosat

1 pkt Jalotofu pehmeää (300g)
0,75 dl shiro misoa*
0,5 dl kylmäpuristettua oliiviöljyä
0,5 dl omenaviinietikkaa
2,5 rkl Dijon sinappia
1 tl kurkumaa väriaineeksi

Näin valmistat

Tehosekoita kaikki ainekset tasaiseksi. Sopii mainiosti paneroidun Jalotofu kylmäsavun kanssa

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme