Taatelikakku
- Kategoriat:
- Jälkiruoat
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 200 g taateleita
- 2 dl vettä
- 150 g margariinia
- 1 pkt Jalotofu Pehmeää
- 2 dl raakaruokosokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 2 dl riisijauhoa
- 2 dl perunajauhoa
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl soodaa
- 1 dl omenamehua
Taatelikakku ohje
Säädä uuni 180 asteeseen.
Kiehauta vesi ja keitä taatelit pehmeäksi. Poista taateleista tarvittaessa kivet. Lisää margariini. Anna jäähtyä.
Vatkaa Jalotofu ja sokerit vaahdoksi.
Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää taikinaan.
Vatkaa viimeiseksi joukkoon omenamehu.
Voitele ja sokeroi kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 1 tunti.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.