Taatelikakku

(1)
60 min

Ainesosat

200 g taateleita
2 dl vettä
150 g margariinia
1 pkt Jalotofu Pehmeää
2 dl raakaruokosokeria
2 tl vaniljasokeria
2 dl riisijauhoa
2 dl perunajauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
1 dl omenamehua

Näin valmistat

Säädä uuni 180 asteeseen.

Kiehauta vesi ja keitä taatelit pehmeäksi. Poista taateleista tarvittaessa kivet. Lisää margariini. Anna jäähtyä.

Vatkaa Jalotofu ja sokerit vaahdoksi.

Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää taikinaan.

Vatkaa viimeiseksi joukkoon omenamehu.

Voitele ja sokeroi kakkuvuoka. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa 1 tunti.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme