Ainesosat

Tofu-pastakastike
  • 1 pkt Jalotofu Kylmäsavu (300 g)
  • 1 pkt Kaslink Aito Kauraruoka Pippuri (250 ml)
  • 1 dl parmesan (kasvipohjainen)
  • 300-400 g spagettia/tagliatellea
  • 1/2 tl suolaa
  • ripaus mustapippuria myllystä
  • 2-3 rkl öljyä paistamiseen
lisäksi
  • Basilikaa tai persiljaa

Savutofu pasta ”carbonara” ohje

  • Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan.

  • Ota savutofu pois paketista ja kuivaa tofun pinta talouspaperilla. Revi tai suikaloi tofu pannulle noin sormenpään kokoisiksi paloiksi. Paahda tofua kuumalla kuivalla pannulla, niin että pinta saa väriä ja loput nesteet höyrystyvät pois. Vähennä hieman lämpöä, lisää öljy ja paista noin 5-10 min, kunnes tofussa on kauniin kullanruskea ja rapea pinta.

  • Lisää kaurakerma, kiehauta n. 3 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

  • Valuta pasta ja lisää tofu-kaurakermakastike kuuman pastan joukkoon. Viimeistele annos parmesaanilla ja basilikalla.

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.