Ulkoilijan ruokaisa Jalotofu-tomaattikeitto
Ainesosat
Näin valmistat
Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet. Kaada kattilaan öljyä niin, että pohja peittyy kokonaan. Tiputa pohjalle sipuli, valkosipuli ja noin kaksi kourallista basilikalehteä tai oreganoa. Kuullota matalalla lämmöllä ainekset niin, että kaikki saavat hieman väriä. Lisää kasvisliemikuutio, balsamico, sokeri, maun mukaan chilirouhetta ja mustapippuria. Lisää vesi ja loput tomaatti-ainekset (pyree, paseerattu ja aurinkokuivattu). Hauduta kannen alla noin 20–30 minuuttia.
Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää suola ja tarkista maku.
Kaada kuumalle pannulle öljyä niin, että pohja peittyy. Kuutioi tofu ja lisää se pannulle. Paista kauniin ruskeaksi. Tarjoile keitto paistetun tofun kanssa ja nauti – posket punaisena!
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut