Avoimet työpaikat

Työyhteisöömme kuuluu tällä hetkellä 30 elintarviketeollisuuden ammattilaista ja olemme Tammisaaressa paikallisesti merkittävä työllistäjä. Henkilöstön vaihtuvuus on alhainen, mutta tarve hyville työntekijöille on jatkuva.

Miksi tulisit juuri meille töihin?

Jalofoods on suomalainen kasvipohjaisten elintarvikkeiden valmistaja, joka tunnetaan erityisesti korkealaatuisesta tofusta. Motivoitunut, osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on keskeinen osa strategiaamme ja menestystämme. Olemme vakiintunut toimija elintarvikealalla ja kasvamme tasaisesti vuodesta toiseen. Meillä on vahva asema markkinoilla ja realistiset tavoitteet tulevaisuuden kasvulle. Tähän tarvitsemme myös sitoutuneita työntekijöitä.

Työskenteleminen Jalofoodsilla tarjoaa mahdollisuuden olla osa innovatiivista ja vastuullista yritystä, joka edistää terveellisiä ja ympäristöystävällisiä ruokailutottumuksia. Jos arvostat vakaata työympäristöä, kestäviä arvoja ja hyvää työilmapiiriä, Jalofoods voi olla oikea paikka sinulle.

Näistä syistä uskomme erottuvamme positiivisesti muista paikallisista ja saman alan työnantajista:

Kilpailukykyinen palkkaus ja työsuhde-edut

Tarjoamme noin 10 % työehtosopimusten palkkatasoa korkeampaa peruspalkkaa sekä kattavat työsuhde-edut, kuten ePassin ja sitoutumispalkkion, jonka voi valita rahapalkkiona tai polkupyöräetuna.

Vakuutukset ja työterveyspalvelut

Kaikille työntekijöillemme on tarjolla kattavat työterveyspalvelut. Vakinaisilla työntekijöillämme on lisäksi työnantajan ottamat vapaaehtoiset vapaa-ajan tapaturma- ja sairauskuluvakuutukset.

Hyvä työilmapiiri

Suhtaudumme vakavasti työssä jaksamiseen ja viihtyvyyteen. Seuraamme työtyytyväisyyttä jatkuvalla vuoropuhelulla, kehityskeskusteluilla ja vuosittaisella henkilöstökyselyllä. Järjestämme myös säännöllisesti toimintaa, joka ylläpitää työkykyä ja yhteisöllisyyttä.

Mahdollisuus koulutukseen

Työtehtävämme ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Tarjoamme säännöllisesti sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia sekä mahdollisuuksien mukaan myös oppisopimusmahdollisuuksia.

Kestävä kehitys

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Käytämme ympäristöystävällisiä tuotantomenetelmiä ja pyrimme jatkuvasti vähentämään hiilijalanjälkeämme, edistäen terveellisempiä ja ympäristöystävällisempiä ruokailutottumuksia. Työsi on siten merkityksellistä myös laajemmin.

Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi ja CV sähköpostitse henri.marjala(at)jalofoods.fi. Lisätietoja antaa henkilöstövastaava Henri Marjala, 050 341 5084.