YRITYS

JALOFOODS

Luonnollisen kasviproteiinin pioneeri. Tofuamme on valmistettu vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Jo silloin uskoimme, että laadukas kasvisruoka ottaa paikkansa suomalaisissa pöydissä, keittiöissä ja ravintoloissa. Jalotofun lisäksi näistä paikoista löytyy nyt myös Jalotempe.

Tofu of finland

Tarinamme


Jalofoods valmistaa luomutofua ja tempeä Tammisaaren raikkaassa maalaismaisemassa. Valmistus tapahtuu perinteisten reseptien mukaan, mahdollisimman vähällä käsittelyllä. Pioneeriksikin tituleerattu yrityksemme aloitti luomutofun valmistamisen jo kohta 30 vuotta sitten, eli silloin kun tofu oli vielä utopistinen ajatus suurimmalle osalle suomalaisista. Tänään tilanne on kutkuttavan inspiroiva.

Jalofoods

VASTUULLISUUS


Tuotteemme henkivät kestävää kehitystä. Niiden tuotanto rasittaa ympäristöä huomattavan vähän. Jalofoods ei käytä tuotannossaab mitään eläinkunnan tuotteita. Käytämme sertifioitua luomusoijaa, joka edistää sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja hyvinvointia, sekä ympäristön puhtautta ja elinvoimaisuutta. Käyttämämme kotimaiset palkokasvit tulevat pieniltä kotimaisilta viljelijöiltä, joiden vastuulliset arvot vastaavat omiamme. Niitä, joille perustimme yrityksen jo vuonna 1989.

JALOFOODS

meille töihin


Jalofoodsin strategian yksi keskeinen osa on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyistä palkkaa, hyvät työsuhde-edut sekä tutkitusti hyvän työilmapiirin, tiiviissä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tällä hetkellä työllistämme yli 30 elintarvikealan ammattilaista, Tammisaaren Leksvallissa sijaitsevalla tuotantolaitoksellamme.

Jalotofu

MITÄ TOFU JA TEMPE ON?


Jalotofu ja Jalotempe ovat palkokasveihin perustuvia, laadukkaiden kasviproteiinien aatelia. Niiden reseptien juuret ylettyvät pitkälle historiaan aasialaisiin kulttuureihin ja ne perustuvat yksinkertaisiin valmistustapoihin, joissa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman vähän. Perinteisesti tofu ja tempe valmistetaan soijapavusta, jolla ovat luontaisesti hyvä proteiinipitoisuus. Osassa tuotteitamme soijapapuja täydentävät hamppu, sekä kotimaiset, proteiinipitoiset palkokasvit. Niiden sulavuus kehossa paranee tofun ja tempen valmistusprosessissa.

Natural is our secret ingredient

RAAKA-AINEET


Jalotofun valmistukseen käytetään ainoastaan sertifioituja luomusoijapapuja. Luomu on vahvasti Jalofoodsiin juurtunut arvo, ja siitä sekä siihen sitoutuneista kumppaneista pidetään kovaa kiinni. Jalotempen valmistuksessa käytetään luomusoijan lisäksi kotimaisia palkokasveja.