YRITYS

JALOFOODS

Luonnollisen kasviproteiinin pioneeri. Tofuamme on valmistettu vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Jo silloin uskoimme, että laadukas kasvisruoka ottaa paikkansa suomalaisissa pöydissä, keittiöissä ja ravintoloissa.

Tofu of finland

Tarinamme


Jalofoods valmistaa luomutofua Tammisaaren raikkaassa maalaismaisemassa. Valmistus tapahtuu perinteisten reseptien mukaan, mahdollisimman vähällä käsittelyllä. Pioneeriksikin tituleerattu yrityksemme aloitti luomutofun valmistamisen jo kohta 30 vuotta sitten, eli silloin kun tofu oli vielä utopistinen ajatus suurimmalle osalle suomalaisista. Tänään tilanne on kutkuttavan inspiroiva.

Jalofoods

VASTUULLISUUS


Tuotteemme henkivät kestävää kehitystä. Niiden tuotanto rasittaa ympäristöä huomattavan vähän. Jalofoods ei käytä tuotannossaab mitään eläinkunnan tuotteita. Käytämme sertifioitua luomusoijaa, joka edistää sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja hyvinvointia, sekä ympäristön puhtautta ja elinvoimaisuutta. Käyttämämme kotimaiset palkokasvit tulevat pieniltä kotimaisilta viljelijöiltä, joiden vastuulliset arvot vastaavat omiamme. Niitä, joille perustimme yrityksen jo vuonna 1989.

JALOFOODS

meille töihin


Jalofoodsin strategian yksi keskeinen osa on ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö. Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyistä palkkaa, hyvät työsuhde-edut sekä tutkitusti hyvän työilmapiirin, tiiviissä ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Tällä hetkellä työllistämme yli 30 elintarvikealan ammattilaista, Tammisaaren Leksvallissa sijaitsevalla tuotantolaitoksellamme.

Jalotofu

MITÄ TOFU ON?


Jalotofu on palkokasveihin perustuva, laadukas kasviproteiinien aatelia. Sen reseptien juuret ylettyvät pitkälle historiaan aasialaisiin kulttuureihin ja ne perustuvat yksinkertaisiin valmistustapoihin, joissa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman vähän. Perinteisesti tofu valmistetaan soijapavusta, jolla on luontaisesti hyvä proteiinipitoisuus.

Natural is our secret ingredient

RAAKA-AINEET


Jalotofun valmistukseen käytetään ainoastaan sertifioituja luomusoijapapuja. Luomu on vahvasti Jalofoodsiin juurtunut arvo, ja siitä sekä siihen sitoutuneista kumppaneista pidetään kovaa kiinni.