Yritys

Jalofoods

Luonnollisen kasviproteiinin pioneeri. Tofuamme on valmistettu vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989. Jo silloin uskoimme, että laadukas kasvisruoka ottaa paikkansa suomalaisissa pöydissä, keittiöissä ja ravintoloissa. Jalotofun lisäksi näistä paikoista löytyy nyt myös Jalotempe.

Tofu of Finland

Tarinamme


Tammisaaren raikkaassa maalaismaisemassa Jalofoods valmistaa luomutofua ja tempeä. Ne valmistuvat perinteisten reseptien mukaan, mahdollisimman vähällä käsittelyllä. Pioneeriksikin tituleerattu yrityksemme aloitti luomutofun valmistamisen jo kohta 30 vuotta sitten, eli silloin kun tofu oli vielä utopistinen ajatus suurimmalle osalle suomalaisista. Tänään tilanne on kutkuttavan inspiroiva.

Lue lisää
Jalofoods

Vastuullisuus


Tuotteemme henkivät kestävää kehitystä. Niiden tuotanto rasittaa ympäristöä huomattavan vähän. Emme käytä tuotannossamme mitään eläinkunnan tuotteita ja käytämme vain sertifioitua luomusoijaa, joka edistää sosiaalista oikeudenmukaisuutta ja hyvinvointia, sekä ympäristön puhtautta ja elinvoimaisuutta. Käyttämämme kotimaiset palkokasvit tulevat pieniltä kotimaisilta viljelijöiltä, joiden vastuulliset arvot vastaavat omiamme. Niitä, joille perustimme yrityksen jo vuonna 1989.

Lue lisää
Jalotofu

Mitä tofu ja tempe on?


Jalotofu ja Jalotempe ovat palkokasveihin perustuvia, laadukkaiden kasviproteiinien aatelia. Niiden reseptien juuret ylettyvät pitkälle historiaan aasialaisiin kulttuureihin ja ne perustuvat yksinkertaisiin valmistustapoihin, joissa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman vähän. Perinteisesti tofu ja tempe valmistetaan soijapavusta, jolla ovat luontaisesti hyvä proteiinipitoisuus. Osassa tuotteitamme soijapapuja täydentävät hamppu, sekä kotimaiset, proteiinipitoiset palkokasvit. Niiden sulavuus kehossa paranee tofun ja tempen valmistusprosessissa.

Lue lisää
Natural is our secret ingredient

Raaka-aineet


Jalotofun valmistukseen käytetään ainoastaan sertifioituja luomusoijapapuja. Luomu on vahvasti Jalofoodsiin juurtunut arvo, ja siitä sekä siihen sitoutuneista kumppaneista pidetään kovaa kiinni. Jalotempen valmistuksessa käytetään luomusoijan lisäksi kotimaisia palkokasveja.

Lue lisää