RAAKA-AINEET

JALOTOFU-TUOTTEET VALMISTETAAN EUROOPPALAISESTA LUOMUSOIJASTA

Soijapapu on merkittävin yksittäinen raaka-aineemme. Vuodesta 2020 saakka olemme käyttäneet Jalotofun tuotannossa ainoastaan EU:ssa viljeltyjä luomusoijapapuja. Tällä hetkellä soijapapumme tulevat Itävallan itäosista, jossa kumppanimme viljelevät luomusoijapapua.

Hankimme eurooppalaiset luomusoijapavut yli 3000 viljelijän omistamalta itävaltalaiselta yrityskonsernilta. Jalofoodsin tarkoituksena on rakentaa viljelijäkumppaneidensa kanssa pitkäkestoisia yhteistyösuhteita.

Hankimme vain luomusoijapapuja

Aiemmin ostimme luomusoijapapuja Brasiliasta ja sitä ennen Yhdysvalloista, mutta hankinta lähempää Euroopasta on myös ilmaston kannalta parempi vaihtoehto. Se mahdollistaa vierailut ja laatutarkastukset tuottajien luona useammin. Viimeksi vierailimme viljelijöiden luona kesäkuussa 2024.

Meille on tärkeää, että tuotteissamme käytetään ainoastaan luomusoijapapuja. Kumppaneidemme kanssa tavoitteenamme on muuttaa soijaan viljelyskasvina liittyvää ajatusmaailmaa siten, että ravintoarvoiltaan huippulaadukkaan soijan käyttöä lisätään ihmisravintona rehutuotannon sijaan (from feed to food).

Muut laadukkaat hankinnat

Käytämme laadukasta ja perinteistä japanilaista luomusoijakastiketta. Olemme valinneet sen puhtaasti laadun, perinteisyyden ja hyvän maun takia. Tuotteemme (Kylmäsavu) onkin valittu kaksi kertaa kuluttajien makutestissä ykköseksi (Vege Awards).

Kumppaniemme kanssa pyrimme pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Vanhimmat kumppanimme ovatkin jo 1990-luvulta. hankinnoissa raaka-aineiden jäljitettävyys nousee koko ajan suurempaan rooliin, ja tätä olemme pyrkineet edistämään jo vuosien ja vuosikymmenten ajan. Olemme yrityksenä olleet osa kansainvälistä markkinaa jo perustamisesta lähtien. Näemme, että verkostot antavat yritykselle uusia inspiraatioita ja uudenlaisia makuelämyksiä maailmalta.