Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton 250g
  • 1-2 rkl maissitärkkelystä (leivittämiseen)
  • 2 rkl öljyä paistamiseen
  • 1/4 tl togarashia tai chilijauhetta
Appelsiinikastike:
  • 1,5 dl appelsiinimehua
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 1,5 tl raastettua inkivääriä
  • 4-5 rkl soijakastiketta ((riippuen kastikkeen suolaisuudesta))
  • 3 rkl riisiviinietikkaa
  • 1 rkl vaahterasiirappia tai valinnaista makeuttajaa
  • 1 dl kasvislientä
  • 1 rkl maissitärkkelystä
  • 1 appelsiininkuori raastettuna (luomu)
  • suolaa
Lisäksi:
  • 1 rkl seesaminsiemeniä koristeluun
  • 1 rkl ruohosipulia
  • riisiä

SWEET & STICKY TOFUPAAHTOPALA -KASTIKE ohje

  • Valmista kastike: sekoita appelsiinimehu, kasvisliemi, soijakastike, etikka, siirappi ja maissitärkkelys keskenään. Raasta inkivääri ja appelsiini, silppua valkosipuli. Lisää kastikkeen joukkoon (appelsiininkuoresta vain puolet), sekoita ja nosta sivuun odottamaan.

    Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua ruohosipuli ja raasta appelsiinin kuori.

    Avaa tofupaketti ja pyörittele palat maissitärkkelyksessä. Kuumenna öljy paistinpannulla ja paista tofuja kunnes ovat tarpeeksi rapeita. Mausta togarashilla tai chilijauheella. Vähennä lämpö puoleen ja lisää valmis appelsiinikastike. Anna hetki hautua ja kastikkeen saostua, välillä sekoittaen. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla.

    Koristele tofukastike seesaminsiemenillä, ruohosipulilla, lopuilla appelsiininkuorella ja tarjoile riisin kera.

  • Arvostelut
    Emppu
    3 / 5

    Olen etsinyt vastaavaa reseptiä vegaanisena iät ja ajat ja tämä vihdoinkin täytti odotukseni! Tuote sopii tähän mainiosti

  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.