1 h 15 min
6 annosta
YHDEN VUOAN PALERMON PASTA VOL 2
Ruokavinkki
Tähän reseptiin käytetään kaksi tofupakettia, ja siitä riittää noin 6 annosta. Esivalmisteluun kuluu noin 15–20 minuuttia ja uuni hoitaa loput alle tunnissa.
Resepti on tehty savutofulla, mutta voit halutessasi käyttää myös muita valmiiksi maustettuja Jalotofuja – Aasia, Teriyaki tai Marinoitu – ja saat yhtä herkullisen lopputuloksen.
🎬 Video-ohjeet reseptin valmistukseen löydät sivun alaosasta! 👇
Näitä tarvitset
2pkt
Jalotofu Aasia, Kylmäsavu tai Marinoitu (2 x 300g)
2rkl
öljyä paistamiseen
1kpl
sipuli
2kpl
isoa valkosipulinkynttä pilkottuna
½kpl
(luomu)sitruunan mehu ja kuori
2 ½dl
(juusto)kaurakermaa
2tl
currya
1kpl
kasvisliemikuutio + 8 dl vettä
½tl
välimeren yrttiseosta tai kuivattua basilikaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
Lisäksi:
400g
pastaa (esim. gnocchi)
150g
juustoraastetta, ve
Näin valmistat
- Kiehauta vesi ja liemikuutio. Lämmitä uuni 200-asteeseen.
- Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Pese sitruuna ja purista mehu. Raasta kuori.
- Ota savutofu pois paketista ja kuutioi tofu pannulle pieniksi kuutioiksi. Paahda kuutioita käännellen kuumalla pannulla öljyssä, niin että tofun pinta saa rapeutta ja väriä.
- Öljyä uunivuoka ja kaada raaka pasta, sipulit, sitruunamehu ja kuori sekä mausteet vuokaan.
- Lisää joukkoon kaurakerma, kasvisliemi ja rapeaksi paistetut tofukuutiot. Sekoita hyvin. Laita ensiksi 200-asteiseen uuniin 30 minuutiksi keskitasolle.
- Ota vuoka uunista ja lisää juustoraaste tasaisesti päälle. Levitä ja painele lastalla tasaiseksi. Paista vielä 20-25 minuuttia tai kunnes pasta on kypsää.




Tälle reseptille ei ole vielä arvosteluja. Jaa omasi alla olevasta kentästä