Chili Con Jalotofu
- Määrä:
- 4
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Uuniruoat
Täyteläinen ja täyttävä chili Chili con Jalotofu lämmittää kylmänä päivänä mukavasti. Tarjoa sellaisenaan pataruokana tai quinoan, guocamolen ja tuoresalsan kera.
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 1 pkt Jalotofu Kylmäsavu (300g)
- 1 pkt esikeitettyjä kidneypapuja (400g)
- 1 prk tomaattimurskaa (400g)
- 1 sipuli
- 1 porkkana
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen paprika
- 1 kasvisliemikuutio
- 1 kl tummaa sokeria
- 1 tl jeeraa eli jauhettua juustokuminaa
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 dl vettä
- ½ kuivattu chili tai chilirouhetta
- pippuria myllystä
Chili Con Jalotofu ohje
Kuumenna paistinpannu tai kasari ja lisää oliiviöljy. Lisää hienonnetut sipulit, kuutioitu tofu ja porkkana pannulle. Kuullota niitä hetki. Valuta ja huuhtele pavut ja lisää pannulle tomaattimurskan kera. Huuhtele tomaattipurkki vedellä ja lisää se kasvisliemikuution ja mausteiden kanssa pannulle. Anna kaikkien ainesten kiehua rauhassa miedolla lämmöllä ja lisää viimeisenä pilkottu paprika. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vettä ja suolaa. Tarjoa sellaisenaan pataruokana tai quinoan, guocamolen ja tuoresalsan kera.
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.