4

Chili Con Jalotofu

Täyteläinen ja täyttävä chili Chili con Jalotofu lämmittää kylmänä päivänä mukavasti. Tarjoa sellaisenaan pataruokana tai quinoan, guocamolen ja tuoresalsan kera.

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu (300g)

1pkt

esikeitettyjä kidneypapuja (400g)

1prk

tomaattimurskaa (400g)

1

sipuli

1

porkkana

2

valkosipulinkynttä

1

punainen paprika

1

kasvisliemikuutio

1kl

tummaa sokeria

1tl

jeeraa eli jauhettua juustokuminaa

2rkl

öliiviöljyä

2dl

vettä

½

kuivattu chili tai chilirouhetta

pippuria myllystä

Näin valmistat

Kuumenna paistinpannu tai kasari ja lisää oliiviöljy. Lisää hienonnetut sipulit, kuutioitu tofu ja porkkana pannulle. Kuullota niitä hetki. Valuta ja huuhtele pavut ja lisää pannulle tomaattimurskan kera. Huuhtele tomaattipurkki vedellä ja lisää se kasvisliemikuution ja mausteiden kanssa pannulle. Anna kaikkien ainesten kiehua rauhassa miedolla lämmöllä ja lisää viimeisenä pilkottu paprika. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vettä ja suolaa. Tarjoa sellaisenaan pataruokana tai quinoan, guocamolen ja tuoresalsan kera.

Arvostelut

    Arvostelu