Chili Con Jalotofu

(4)
20 min 4
Täyteläinen ja täyttävä chili Chili con Jalotofu lämmittää kylmänä päivänä mukavasti. Tarjoa sellaisenaan pataruokana tai quinoan, guocamolen ja tuoresalsan kera.

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Kylmäsavu (300g)
1 pkt esikeitettyjä kidneypapuja (400g)
1 prk tomaattimurskaa (400g)
1 sipuli
1 porkkana
2 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
1 kasvisliemikuutio
1 kl tummaa sokeria
1 tl jeeraa eli jauhettua juustokuminaa
2 rkl öliiviöljyä
2 dl vettä
½ kuivattu chili tai chilirouhetta
pippuria myllystä

Näin valmistat

Kuumenna paistinpannu tai kasari ja lisää oliiviöljy. Lisää hienonnetut sipulit, kuutioitu tofu ja porkkana pannulle. Kuullota niitä hetki. Valuta ja huuhtele pavut ja lisää pannulle tomaattimurskan kera. Huuhtele tomaattipurkki vedellä ja lisää se kasvisliemikuution ja mausteiden kanssa pannulle. Anna kaikkien ainesten kiehua rauhassa miedolla lämmöllä ja lisää viimeisenä pilkottu paprika. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa vettä ja suolaa. Tarjoa sellaisenaan pataruokana tai quinoan, guocamolen ja tuoresalsan kera.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme