30 min

n. 25-30 pyörykkää

Helpot ja maistuvat luomu “Jalofel”-pyörykät

Maukkaita ja proteiinipitoisia falafel-pyöryköitä ja pihvejä on helppo valmistaa tällä yksinkertaisella reseptillä! Tarvitset vain falafel-mixin ja paketin Jalotofua.

Näitä tarvitset

Tofupyörykät

1pkt

luomu Jalotofu Maustamaton (Jalotofu Marinoitu ja Kylmäsavu sopii myös)

1ps

luomu falafelmix 275g (esim. Urtekram)

Lisäksi:

1tl

suolaa

½-1tl

juustokuminaa

öljyä paistamiseen

pippuria myllystä

Näin valmistat

  • Ota tofu pakkauksesta ja kuivaa se talouspaperiin tai keittiöpyyhkeeseen. Murustele Jalotofu käsillä kulhoon, niin pieneksi muruseksi kuin pystyt. Kaada joukkoon falafelmix ja sekoita massa hyvin haarukalla. Keitä 4 dl kiehuvaa vettä ja kaada se massan sekaan. Sekoita hyvin ja anna vetäytyä 15 min.
  • Pyörittele yksi pyörykkä ja paista se kokeeksi – tarkista maku. Lisää tarvittaessa suolaa, juustokuminaa ja mustapippuria. Pyörittele massa pyöryköiksi ja paista öljyssä pannulla kullanruskeiksi.
  • VINKKI: Tämä resepti sopii myös hyvin falafel-pihvien ja nugettien valmistamiseen.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.