Ainesosat

Yleiset reseptit
  • Yksi ranskalaistyylinen patonki
  • 1 pkt Jalotofu Marinoitu
  • kurkkua
  • tuoretta korianteria
  • Sriracha majoneesia
  • pikkelöityjä vihanneksia
SRIRACHA-MAJONEESI:
  • 1 dl majoneesia
  • 3-4 tl srirachaa
  • puolikkaan limen mehu
  • (sekoita ainekset tasaiseksi soosiksi)
PIKKELÖIDYT VIHANNEKSET:
  • 1 porkkana
  • 100 g daikon-retikkaa
  • 1 dl riisiviinaetikkaa
  • 0,5 dl vettä
  • 0,5 dl sokeria

JALOTOFU BAHN MI -leipä ohje

  • Leikkaa vihannekset julienneksi. Laita kattilaan vesi ja sokeri, lämmitä vain sen verran että sokeri liukenee veteen. Ota pois liedeltä ja lisää riisiviinaetikka. Sekoita liemi ja vihannekset, anna marinoitua vähintään tunnin ajan tai vaikka yön yli.

  • Paista viipaloitu tofu rapeaksi. Leikkaa ja halkaise patonki kolmeen-neljään osaan. Voitele puolikkaat Sriracha-majoneesilla, täytä leivät tuoreilla kurkkuviipaleilla, tofuviipaleilla, pikkelöidyillä vihanneksilla sekä tuoreella korianterilla. Enjoy!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.