60 min

6

Jalotofu-kasvislasagne

Näitä tarvitset

2

isoa porkkanaa

1

iso sipuli

2

valkosipulinkynttä

1

keskikokoinen kesäkurpitsa

2-3rkl

oliiviöljyä

300g

Jalotofua (marinoitua)

6dl

vettä

1

kasvisliemikuutio

70g

tomaattipyreetä

1tl

basilikaa tai oreganoa

1dl

vettä + 2 rkl maizenaa

200g

juustoraastetta (käytä vegaanisessa versiossa esim. Tofuttia)

6

gluteenitonta lasagnelevyä

Näin valmistat

Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.

Paloittele marinoitu Jalotofu ja lisää joukkoon.

Kääntele varovasti.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, tomaattipyree, basilika tai oregano. Kiehauta.

Lisää vesi-maizenaseos ohuena nauhana höyryävään liemeen ja anna kiehua muutama minuutti.

Sekoita joukkoon juustoraaste ja anna sulaa. Tarkista maku.

Jaa kastike kerroksittain lasagnelevyjen kanssa siten, että pinnalle jää kastikekerros.

Kypsennä 175-asteisen uunin keskitasolla noin 40-50 minuuttia.

Anna ruoan vetäytyä 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Tarjoa salaatin kanssa.

Vinkki! Voit korvata gluteenittomat lasagnelevyt tavallisilla.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.