Jalotofu-kesäkurpitsaveneet
Ainesosat
Näin valmistat
Osta pieniä kesäkurpitsoita, joista riittää puolikas per ruokailija. Jos tarjolla on vain isompia, halkaise keskeltä siten, että saat neljä annosta yhdestä isosta kesäkurpitsasta.
Halkaise kesäkurpitsat pituussuunnassa ja koverra lusikalla sisus pois. Ota se talteen ja hienonna veitsellä. Hienonna kantarellit ja sipulit, sekä valkosipulinkynnet ja habanero tai chilipaprika. Kuumenna öljy pannulla ja paista edellä mainitut ainekset kuumalla pannulla käännellen, kunnes seos on mukavan kypsää. Paloittele joukkoon Marinoitua Jalotofua pieniksi kuutioiksi ja sekoita joukkoon juustoraaste ja mustapippuria myllystä, sekä kuivattua rakuunaa tai muuta yrttiä.
Kuumenna tomaattimehu ja kasvisliemikuutio ja lisää joukkoon couscous. Anna seistä muutama minuutti. Sekoita couscous muun täytteen kanssa ja tarkista maku. Mausta tarvittaessa suolalla ja rakuunalla. Lusikoi täyte koverrettuihin kesäkurpitsoihin ja nosta kesäkurpitsaveneet grillivuokaan. Grillaa kuvun alla, kunnes ne ovat sopivan kypsiä. Voit kypsentää kesäkurpitsat myös 200-asteisessa uunissa keskitasolla.
Vinkki! Ripottele pinnalle halutessasi vielä juustoraastetta kypsennyksen loppuvaiheessa. Couscousin voit korvata myös kvinoalla.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut