'

15 - 20 min

2

Jalotofu-kiinankaalipaistos

Arjen kiireessä pikaisesti valmistuvat ruoat ovat suosittuja. Pikaruoan ei silti tarvitse olla epäterveellistä. Jalofusta saat proteiinin helpolla tavalla. Joukkoon hieman lehtivihreää ja pannun kautta lautaselle. Hyvää ja ravitsevaa!

Näitä tarvitset

2rkl

öljyä

300g

Jalotofu Marinoitu

2rkl

öljyä

400g

kiinankaalia tai paksoita

2

valkosipulinkynttä

(1 sitruunaruohon tyviosa)

3rkl

osterikastiketta

2dl

vettä

mustapippuria myllystä

pala punaista chilipaprikaa

2rkl

paahdettuja seesaminsiemeniä

Näin valmistat

Hyödynnä Jalotofun upeita tofuja. Valmiiksi marinoidut tofut ovat käyttövalmiita ja maistuvat herkulliselle. Paloittele marinoitu Jalotofu kuutioiksi. Poista kiinankaalista tai paksoista kanta ja huuhtele lehdet. Leikkaa lehdet pituussuunnassa pitkittäin muutamaan osaan isoiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista Jalotofu-kuutiot kauttaaltaan kauniin värisiksi. Nosta tofukuutiot sivuun.

Kuumenna öljy pannulla. Lisää kiinankaali- tai paksoisuikaleet kuumalle pannulle. Hienonna valkosipulinkynnet ja sitruunaruohon vaalea tyviosa ja lisää joukkoon. Kääntele kovalla lämmöllä. Lisää osterikastike ja jatka kääntelyä, kunnes suikaleet alkavat kutistua. Lisää vielä vesi ja anna kiehua hetki. Lisää paistetut Jalotofu-kuutiot ja kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

Vinkki: Voit korvata osterikastikkeen soijakastikkeella, niin saat annoksesta täysin vegaanisen!

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.