Jalotofu-kiinankaalipaistos
- Määrä:
- 2-4
- Kategoriat:
- Pikavinkit ja yleisohjeet, Napostelu, Pastat, Wokit, Salaatit
Arjen kiireessä pikaisesti valmistuvat ruoat ovat suosittuja. Pikaruoan ei silti tarvitse olla epäterveellistä. Jalofusta saat proteiinin helpolla tavalla. Joukkoon hieman lehtivihreää ja pannun kautta lautaselle. Hyvää ja ravitsevaa!
Ainesosat
Yleiset reseptit
- 2 rkl öljyä
- 300 g Jalotofu Marinoitu
- 2 rkl öljyä
- 400 g kiinankaalia tai paksoita
- 2 valkosipulinkynttä
- (1 sitruunaruohon tyviosa)
- 3 rkl osterikastiketta
- 2 dl vettä
- mustapippuria myllystä
- pala punaista chilipaprikaa
- 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä
Jalotofu-kiinankaalipaistos ohje
Hyödynnä Jalotofun upeita tofuja. Valmiiksi marinoidut tofut ovat käyttövalmiita ja maistuvat herkulliselle. Paloittele marinoitu Jalotofu kuutioiksi. Poista kiinankaalista tai paksoista kanta ja huuhtele lehdet. Leikkaa lehdet pituussuunnassa pitkittäin muutamaan osaan isoiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista Jalotofu-kuutiot kauttaaltaan kauniin värisiksi. Nosta tofukuutiot sivuun.
Kuumenna öljy pannulla. Lisää kiinankaali- tai paksoisuikaleet kuumalle pannulle. Hienonna valkosipulinkynnet ja sitruunaruohon vaalea tyviosa ja lisää joukkoon. Kääntele kovalla lämmöllä. Lisää osterikastike ja jatka kääntelyä, kunnes suikaleet alkavat kutistua. Lisää vielä vesi ja anna kiehua hetki. Lisää paistetut Jalotofu-kuutiot ja kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.
Vinkki: Voit korvata osterikastikkeen soijakastikkeella, niin saat annoksesta täysin vegaanisen!
Jaa resepti
Jalotofu reseptikirjat
Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.