Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 2 rkl öljyä
  • 300 g Jalotofu Marinoitu
  • 2 rkl öljyä
  • 400 g kiinankaalia tai paksoita
  • 2 valkosipulinkynttä
  • (1 sitruunaruohon tyviosa)
  • 3 rkl osterikastiketta
  • 2 dl vettä
  • mustapippuria myllystä
  • pala punaista chilipaprikaa
  • 2 rkl paahdettuja seesaminsiemeniä

Jalotofu-kiinankaalipaistos ohje

  • Hyödynnä Jalotofun upeita tofuja. Valmiiksi marinoidut tofut ovat käyttövalmiita ja maistuvat herkulliselle. Paloittele marinoitu Jalotofu kuutioiksi. Poista kiinankaalista tai paksoista kanta ja huuhtele lehdet. Leikkaa lehdet pituussuunnassa pitkittäin muutamaan osaan isoiksi suikaleiksi. Kuumenna öljy pannulla. Paista Jalotofu-kuutiot kauttaaltaan kauniin värisiksi. Nosta tofukuutiot sivuun.

  • Kuumenna öljy pannulla. Lisää kiinankaali- tai paksoisuikaleet kuumalle pannulle. Hienonna valkosipulinkynnet ja sitruunaruohon vaalea tyviosa ja lisää joukkoon. Kääntele kovalla lämmöllä. Lisää osterikastike ja jatka kääntelyä, kunnes suikaleet alkavat kutistua. Lisää vielä vesi ja anna kiehua hetki. Lisää paistetut Jalotofu-kuutiot ja kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarjoa sellaisenaan tai riisin kanssa.

  • Vinkki: Voit korvata osterikastikkeen soijakastikkeella, niin saat annoksesta täysin vegaanisen!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.