Jalotofu-lounaskulho

(1)
20 min 2
Ruokaisa lounaskulho sisältää terveellisiä herkkuja, joita nauttimalla vatsasi kiittää. Valmista kerralla reilu määrä ja tarjoa illanistujaisten salaattipöydässä.

Ainesosat

2 dl keitettyjä mungin papuja
2-4 retiisiä
pala valkokaalia
1 punasipuli
2 tl avokado- tai oliiviöljyä
1 tl sitruunamehua
2 porkkanaa
1 avokado
2 dl keitettyjä (rikottuja ohrasuurimoita)
½ dl hienonnettua korianteria
2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
mustapippuria myllystä
Lisäksi:
1 rkl avokado- tai oliiviöljyä
300 g Jalotofu (marinoitu)
(1 hienonnettu valkosipulikynsi)
Laita tarjolle keitettyjä mungin papuja.

Näin valmistat

Raasta retiisit, pala valkokaalia ja punasipuli.

Sekoita joukkoon avokado- tai rypsiöljy ja sitruunamehu.

Anna maustua sen aikaa kun kokoat annoksen.

Raasta porkkanat ja viipaloi avokado. Sekoita keitettyjen, rikottujen ohrasuurimoiden joukkoon hienonnettua korianteria ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita.

Kuumenna avokado- tai oliiviöljy pannulla ja kuutioi joukkoon marinoitu Jalotofu. Paista tofua hetki ja mausta halutessasi hienonnetulla valkosipulilla.

Kokoa komponentit vierekkäin kulhoon ja nauti!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme