Jalotofu-lounaskulho
Ainesosat
Näin valmistat
Raasta retiisit, pala valkokaalia ja punasipuli.
Sekoita joukkoon avokado- tai rypsiöljy ja sitruunamehu.
Anna maustua sen aikaa kun kokoat annoksen.
Raasta porkkanat ja viipaloi avokado. Sekoita keitettyjen, rikottujen ohrasuurimoiden joukkoon hienonnettua korianteria ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita.
Kuumenna avokado- tai oliiviöljy pannulla ja kuutioi joukkoon marinoitu Jalotofu. Paista tofua hetki ja mausta halutessasi hienonnetulla valkosipulilla.
Kokoa komponentit vierekkäin kulhoon ja nauti!
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut