'

15 - 20 min

2

Jalotofu-lounaskulho

Ruokaisa lounaskulho sisältää terveellisiä herkkuja, joita nauttimalla vatsasi kiittää. Valmista kerralla reilu määrä ja tarjoa illanistujaisten salaattipöydässä.

Näitä tarvitset

2dl

keitettyjä mungin papuja

2-4

retiisiä

pala

valkokaalia

1

punasipuli

2tl

avokado- tai oliiviöljyä

1tl

sitruunamehua

2

porkkanaa

1

avokado

2dl

keitettyjä (rikottuja ohrasuurimoita)

½dl

hienonnettua korianteria

2

rkl aurinkokuivattuja tomaatteja

mustapippuria myllystä

Lisäksi:

1rkl

avokado- tai oliiviöljyä

300g

Jalotofu (marinoitu)

(1 hienonnettu valkosipulikynsi)

Laita tarjolle keitettyjä mungin papuja.

Näin valmistat

  • Raasta retiisit, pala valkokaalia ja punasipuli.
  • Sekoita joukkoon avokado- tai rypsiöljy ja sitruunamehu.
  • Anna maustua sen aikaa kun kokoat annoksen.
  • Raasta porkkanat ja viipaloi avokado. Sekoita keitettyjen, rikottujen ohrasuurimoiden joukkoon hienonnettua korianteria ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita.
  • Kuumenna avokado- tai oliiviöljy pannulla ja kuutioi joukkoon marinoitu Jalotofu. Paista tofua hetki ja mausta halutessasi hienonnetulla valkosipulilla.
  • Kokoa komponentit vierekkäin kulhoon ja nauti!

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.