Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 2 dl keitettyjä mungin papuja
  • 2-4 retiisiä
  • pala valkokaalia
  • 1 punasipuli
  • 2 tl avokado- tai oliiviöljyä
  • 1 tl sitruunamehua
  • 2 porkkanaa
  • 1 avokado
  • 2 dl keitettyjä (rikottuja ohrasuurimoita)
  • ½ dl hienonnettua korianteria
  • 2 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja
  • mustapippuria myllystä
Lisäksi:
  • 1 rkl avokado- tai oliiviöljyä
  • 300 g Jalotofu (marinoitu)
  • (1 hienonnettu valkosipulikynsi)
  • Laita tarjolle keitettyjä mungin papuja.

Jalotofu-lounaskulho ohje

  • Raasta retiisit, pala valkokaalia ja punasipuli.

  • Sekoita joukkoon avokado- tai rypsiöljy ja sitruunamehu.

  • Anna maustua sen aikaa kun kokoat annoksen.

  • Raasta porkkanat ja viipaloi avokado. Sekoita keitettyjen, rikottujen ohrasuurimoiden joukkoon hienonnettua korianteria ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita.

  • Kuumenna avokado- tai oliiviöljy pannulla ja kuutioi joukkoon marinoitu Jalotofu. Paista tofua hetki ja mausta halutessasi hienonnetulla valkosipulilla.

  • Kokoa komponentit vierekkäin kulhoon ja nauti!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.