15 - 20 min

2

Jalotofu-lounaskulho

Ruokaisa lounaskulho sisältää terveellisiä herkkuja, joita nauttimalla vatsasi kiittää. Valmista kerralla reilu määrä ja tarjoa illanistujaisten salaattipöydässä.

Näitä tarvitset

2dl

keitettyjä mungin papuja

2-4

retiisiä

pala

valkokaalia

1

punasipuli

2tl

avokado- tai oliiviöljyä

1tl

sitruunamehua

2

porkkanaa

1

avokado

2dl

keitettyjä (rikottuja ohrasuurimoita)

½dl

hienonnettua korianteria

2

rkl aurinkokuivattuja tomaatteja

mustapippuria myllystä

Lisäksi:

1rkl

avokado- tai oliiviöljyä

300g

Jalotofu (marinoitu)

(1 hienonnettu valkosipulikynsi)

Laita tarjolle keitettyjä mungin papuja.

Näin valmistat

  • Raasta retiisit, pala valkokaalia ja punasipuli.
  • Sekoita joukkoon avokado- tai rypsiöljy ja sitruunamehu.
  • Anna maustua sen aikaa kun kokoat annoksen.
  • Raasta porkkanat ja viipaloi avokado. Sekoita keitettyjen, rikottujen ohrasuurimoiden joukkoon hienonnettua korianteria ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Sekoita.
  • Kuumenna avokado- tai oliiviöljy pannulla ja kuutioi joukkoon marinoitu Jalotofu. Paista tofua hetki ja mausta halutessasi hienonnetulla valkosipulilla.
  • Kokoa komponentit vierekkäin kulhoon ja nauti!

Arvostelut

    Arvostelu