JALOTOFU RANSKALAISET & TULINEN DIPPIKASTIKE
Ainesosat
Näin valmistat
Pressaa/kuivaa tofu. Laita uuni kuumenemaan 200c. Leikkaa tofu”blokki” tikuiksi ja asettele uunipellille niin, että tikkujen väliin jää hieman tilaa. Mausta merisuolahiutaleilla, chilimausteella ja pippurilla. Pyri saamaan mausteet tikkujen molemmin puolin. Laita uuniin ja anna paistua noin 40-45 min. Noin puolessa välissä paistoaikaa käännä tofuranet, niin että ne saavat kauniinvärisen ja rapean pinnan joka sivulle.
Nauti rapsakat Jalotofu ”ranet” heti!
Dippi (valmista sillä aikaa, kun ”ranet” ovat uunissa):
Silppua valkosipuli pieneksi, siivuta kevätsipuli ja chili.
Kuumenna öljy pannussa ja laita valkosipuli, kevätsipuli ja chili pannulle. Pudota lämpöä ja kuullota niitä hetki keskilämmöllä. Lisää muut ainekset ja jatka keskilämmöllä hauduttelua sekoitellen. Lisää vettä tarvittaessa (*).
Dippi on valmis, kun se on ”keittynyt” hieman kasaan ja koostumus on paksuhko ja hieman tahmea. Tähän menee vain muutama minuutti. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut