Jalotofu-tortillat ja guacamolea
Ainesosat
Näin valmistat
Valmista tortillat.
Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Nypi voi jauhojen joukkoon. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi.Vaivaa taikinaa kevyesti jauhotetulla alustalla, kunnes taikina on sileää. Jaa taikina kahdeksaan yhtä suureen palaan ja pyöritä palloiksi.Kaulitse pallot pyöreiksi kiekoiksi.Paista kuumalla pannulla ilman rasvaa noin 15-30 sekuntia per puoli. Käännä kun taikina hieman kuplii.
Valmista kastike.
Kuumenna öljy pannulla ja paista kuutioidut, marinoidut jalotofut yhdessä hienonnetun valkosipulin, sipulin ja chilipaprikan kanssa. Mausta tacomausteella.Kaada joukkoon tomaattimurska ja vesi. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
Valmista guacamole.
Kuori avokadot ja poista kivet. Koverra hedelmäliha kulhoon.Vedä tomaattiin ristikkäisviilto ja kasta se hetkeksi kiehuvaan veteen. Kuori tomaatti.Laita tomaatti kulhoon yhdessä sipulin, valkosipulin ja korianterin kanssa. Mausta ripauksella suolaa ja purista sekaan limenmehua.Jauha seos esimerkiksi sauvasekoittimella tahnaksi.Tarkista maku.
Tarjoa tortillat Jalotofu-kastikkeen, guacamolen, smetanan ja kasvisten kanssa.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut