Ainesosat

Mousse:
  • 2 dl pakastekarpaloita
  • 1,5 dl karpalolikööriä
  • 1 dl hyytelösokeri Multia
  • 2,5 dl vispikermaa
  • 1 pkt Jalotofu Pehmeää
  • 1 tl piparkakkumaustetta
  • 2 tl vaniljasokeria
  • maun mukaan tomusokeria
Tarjoiluun:
  • 1-2 dl karpaloita

Jouluinen karpalo-tofumousse ohje

  • Mittaa pieneen kasariin jäiset karpalot, likööri sekä hyytelösokeri. Kiehauta ja keitä, kunnes karpalot rikkoutuu ja seos hieman sakenee. Jäähdytä hyvin viileässä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon Jalotofu Pehmeä sekä sakeaksi jäähtynyt karpaloseos. Vatkaa ainekset hyvin sekaisin. Mausta mousse piparkakkumausteella ja vaniljasokerilla. Makeuta oman mielesi mukaan tomusokerilla. Jaa mousse tarjoiluastioihin ja koristele annokset karpaloilla.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.