6-8

Jouluinen karpalo-tofumousse

Tämän reseptin on tehnyt Maistuis varmaan sullekin! -blogin Katja

Näitä tarvitset

Mousse:

2dl

pakastekarpaloita

1,5dl

karpalolikööriä

1dl

hyytelösokeri Multia

2,5dl

vispikermaa

1pkt

Jalotofu Pehmeää

1tl

piparkakkumaustetta

2tl

vaniljasokeria

maun mukaan tomusokeria

Tarjoiluun:

1-2dl

karpaloita

Näin valmistat

Mittaa pieneen kasariin jäiset karpalot, likööri sekä hyytelösokeri. Kiehauta ja keitä, kunnes karpalot rikkoutuu ja seos hieman sakenee. Jäähdytä hyvin viileässä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon Jalotofu Pehmeä sekä sakeaksi jäähtynyt karpaloseos. Vatkaa ainekset hyvin sekaisin. Mausta mousse piparkakkumausteella ja vaniljasokerilla. Makeuta oman mielesi mukaan tomusokerilla. Jaa mousse tarjoiluastioihin ja koristele annokset karpaloilla.

Arvostelut

    Arvostelu