6-8
Jouluinen karpalo-tofumousse
Tämän reseptin on tehnyt Maistuis varmaan sullekin! -blogin Katja
Näitä tarvitset
Mousse:
2dl
pakastekarpaloita
1,5dl
karpalolikööriä
1dl
hyytelösokeri Multia
2,5dl
vispikermaa
1pkt
Jalotofu Pehmeää
1tl
piparkakkumaustetta
2tl
vaniljasokeria
maun mukaan tomusokeria
Tarjoiluun:
1-2dl
karpaloita
Näin valmistat
Mittaa pieneen kasariin jäiset karpalot, likööri sekä hyytelösokeri. Kiehauta ja keitä, kunnes karpalot rikkoutuu ja seos hieman sakenee. Jäähdytä hyvin viileässä. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää joukkoon Jalotofu Pehmeä sekä sakeaksi jäähtynyt karpaloseos. Vatkaa ainekset hyvin sekaisin. Mausta mousse piparkakkumausteella ja vaniljasokerilla. Makeuta oman mielesi mukaan tomusokerilla. Jaa mousse tarjoiluastioihin ja koristele annokset karpaloilla.