Kesäkurpitsatagliatelle paistetulla Jalotofulla

(1)
30 min 2henkilölle

Ainesosat

2 Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa
3 rkl oliiviöljyä paistamiseen
1 valkosipulinkynsi silputtuna
½ punainen chili silputtuna
1 kesäkurpitsa suikaleina
1-2 kotimaista tattia paloina
Ripaus suolaa

Näin valmistat

Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese kesäkurpitsa. Viillä veitsellä pitkittäissuunnassa kesäkurpitsaan puolensentin välisiä viiltoja. Höylää tämän jälkeen juustohöylällä samansuuntaisesti kesäkurpitsasta suikaleita. Höylää kunnes siemenkota tulee vastaan. Asettele suikaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja laita uuniin 10 minuutiksi. Sekoita suikaleiden sekaan suola, 2 ruokalusikallista öljyä, silputtu valkosipuli ja chili – paahda vielä toiset 10 minuuttia.

Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai vaikkapa pieniksi kolmioiksi. Leikkaa myös tatit siivuiksi ja paista öljyssä niihin rapea pinta paistinpannulla tai grillissä. Kokoa annos kesäkurpitsatagliatelleista ja tofusta – nauti hyvällä mielellä!

Vinkki: Kesäkurpitsatagliatelle paistetulla tofulla on nopea, proteiinipitoinen ja helppo ruoka! Voit käyttää chilin sijasta esimerkiksi silputtua persiljaa sekä basilikaa kesäkurpitsan joukossa.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme