Ainesosat
Näin valmistat
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Pese kesäkurpitsa. Viillä veitsellä pitkittäissuunnassa kesäkurpitsaan puolensentin välisiä viiltoja. Höylää tämän jälkeen juustohöylällä samansuuntaisesti kesäkurpitsasta suikaleita. Höylää kunnes siemenkota tulee vastaan. Asettele suikaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja laita uuniin 10 minuutiksi. Sekoita suikaleiden sekaan suola, 2 ruokalusikallista öljyä, silputtu valkosipuli ja chili – paahda vielä toiset 10 minuuttia.
Leikkaa Jalotofu kuutioiksi, paloiksi tai vaikkapa pieniksi kolmioiksi. Leikkaa myös tatit siivuiksi ja paista öljyssä niihin rapea pinta paistinpannulla tai grillissä. Kokoa annos kesäkurpitsatagliatelleista ja tofusta – nauti hyvällä mielellä!
Vinkki: Kesäkurpitsatagliatelle paistetulla tofulla on nopea, proteiinipitoinen ja helppo ruoka! Voit käyttää chilin sijasta esimerkiksi silputtua persiljaa sekä basilikaa kesäkurpitsan joukossa.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut