Kesän paras piknik-eväs – Täytetyt tofusalaattileivät
Tästä reseptistä valmistat leipiä noin neljälle tai useammalle riippuen kuinka nälkäistä porukka on. Tämä täyte soveltuu loistavasti myös pienten alkupalojen täytteeksi. Paahda pieniä siivuja leipää tai täytä ruiskuppeja tofusalaatilla ja töpsäise kaikkiin nuppu persiljaa päälle.
Majoneesin määrän voit päättää itse. Minulle riittää juuri sen verran, että se pitää salaatin koossa. Käytin tässä vegaanista Xtra-majoneesia. Majoneesin voit valmistaa myös itse. Täältä löytyy ohje.
Ainesosat
Näin valmistat
Ota tofu paketista ja painele se kuivaksi talouspaperilla.
Leikkaa tofu, punasipuli, porkkana ja varsiselleri aivan pieneksi kuutioksi ja yhdistä kulhoon.
Hakkaa persilja hienoksi ja lisää joukkoon.
Lisää ravintohiivahiutaleet ja curry. Sekoita.
Lisää majoneesia haluamasi määrä.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut