Marinoitua Jalotofua ja kasviksia grillistä!

(1)
30 min 2henkilölle
Kevät on tullut ja nyt on aika korkata grillikausi. Proteiinipitoisesta Jalotofusta ja kasviksista saat upean ateriakokonaisuuden, joka valmistuu vähällä vaivalla ja nopeasti kiireisenä arkenakin.

Ainesosat

300 g Jalotofu Marinoitu
rypsi- tai avokadoöljyä paistamiseen
1 fenkoli
10 herkkusientä
puolikas pieni kesäkurpitsa
100 g kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1-2 punasipulia
2-3 valkosipulinkynttä
mustapippuria myllystä
merisuolaa myllystä
Lisäksi:
2 pienehköä valkosipulia
2 tl rypsi- tai avokadoöljyä
ripaus yrttisuolaa
foliota

Näin valmistat

Aloita kasvisten käsittely valkosipuleista, sillä ne vievät eniten aikaa. Leikkaa valkosipuleista pala siten, että kynnet paljastuvat esiin. Kaada päälle loraus öljyä ja ripottele päälle hieman yrttisuolaa. Kääri valkosipulit folioon ja kypsennä grillissä miedolla lämmöllä pitkään, kunnes valkosipulit alkavat pehmetä.

Viipaloi marinoitu Jalotofu sopiviksi annospaloiksi. Huuhtele ja kuivaa kasvikset. Puolita fenkoli ja poista mahdollisesti huono uloin lehti. Puolita herkkusienet, viipaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa levyiksi ja puolita punasipulit. Öljyä grilliparila ja laita kasvikset parilalle kypsymään. Lisää tomaatit vähän muita kasviksia myöhemmin. Pirskota pinnalle tarvittaessa hieman öljyä tai voitele pullasudilla, mikäli grillaat avotulen päällä. Murskaa joukkoon valkosipulia. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Grillaa Jalotofuviipaleet molemmin puolin ja nauti grillikasvisten ja bbq-kastikkeen kanssa.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme