Misokeitto Jalotofu pehmeällä

(1)
30 min 4annosta

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Pehmeää
1 iso sipuli
2-6 valkosipulinkynttä
2-3 porkkanaa
1 parsakaali
1 rkl oliviöljyä
misoa

Näin valmistat

Kuori ja pilko sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki oliviöljyssä ja lisää kuutioitu porkkana. Lisää reilusti vettä ja keitä muutama minuutti. Kun porkkanat alkavat pehmetä, lisää parsakaali tasaisen kokoisina kukintoina ja keitä kunnes parsakaali on sopivan pehmeää. Älä keitä parsakaalia liian kauan. Ota kauhalla lientä kattilasta ja sekoita siihen misoa. Sekoita kauhassa oleva misoliemi keittoon ja toista niin kauan, että keitto on sopivan suolaista ja maukasta. Misoja on erillaisia ja suosittelemme tähän jotakin melko vaaleaa misoa. Kun maku on kohdallaan, kuutioi Jalotofu pehmeä isoiksi kuutioiksi ja lisää varovasti keittoon. Sekoita varovasti niin, että Jalotofuofukuutiot hajoavat osittain, mutta eivät liikaa.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme