Misokeitto Tofulla ja kurkkunuudeleilla

(1)
20 min 2annosta
Reseptin on tehnyt Hanna, Hannansoppa -blogista.

Ainesosat

n. 5 dl vettä
1 rkl misotahnaa
1 rkl Lantbuljong Citrongräs & Chili
1 tl raastettua inkivääriä
1 pieni chili
pari curryn lehteä
3 valkosipulin kynttä
pätkä purjoa
½ parsakaali
1 porkkana
½ sitruunan mehu
1-2 lehtikaalin lehteä
1 rkl kuivattua merilevää
150 g Jalotofu Hempnut
1 kurkku
srirachaa
sitruunaruohoöljyä
sesamin (ja kurpitsan) siemeniä

Näin valmistat

Kuumenna kattilassa vesi ja heitä sekaan misotahna, lantbuljon, inkivääri sekä hienonnettu chili ja valkosipuli. Viipaloi purjo ja porkkana, leikkaa parsakaali palasiksi. Lisää kasvikset keittoon ja anna kiehua muutama minuutti. Kuutioi tofu ja lisää sekin keittoon. Revi lehtikaali palasiksi ja lisää sekaan. Mausta sitruunan mehulla ja tarvittaessa suolalla.

Leikkaa kurkku spiralisointimasiinalla nuudeleiksi ja jaa kahden kulhon pohjalle. Kauho soppa päälle ja tarjoile srirachan, sitruunaruohoöljyn ja siemenien kera.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme