Ainesosat

Yleiset reseptit
  • n. 5 dl vettä
  • 1 rkl misotahnaa
  • 1 rkl Lantbuljong Citrongräs & Chili
  • 1 tl raastettua inkivääriä
  • 1 pieni chili
  • pari curryn lehteä
  • 3 valkosipulin kynttä
  • pätkä purjoa
  • ½ parsakaali
  • 1 porkkana
  • ½ sitruunan mehu
  • 1-2 lehtikaalin lehteä
  • 1 rkl kuivattua merilevää
  • 150 g Jalotofu Hempnut
  • 1 kurkku
  • srirachaa
  • sitruunaruohoöljyä
  • sesamin (ja kurpitsan) siemeniä

Misokeitto Tofulla ja kurkkunuudeleilla ohje

  • Kuumenna kattilassa vesi ja heitä sekaan misotahna, lantbuljon, inkivääri sekä hienonnettu chili ja valkosipuli. Viipaloi purjo ja porkkana, leikkaa parsakaali palasiksi. Lisää kasvikset keittoon ja anna kiehua muutama minuutti. Kuutioi tofu ja lisää sekin keittoon. Revi lehtikaali palasiksi ja lisää sekaan. Mausta sitruunan mehulla ja tarvittaessa suolalla.

  • Leikkaa kurkku spiralisointimasiinalla nuudeleiksi ja jaa kahden kulhon pohjalle. Kauho soppa päälle ja tarjoile srirachan, sitruunaruohoöljyn ja siemenien kera.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.