Ainesosat
Näin valmistat
Valmista majoneesi reseptin mukaan ja laita se jääkaappiin maustumaan. Paista proteiinipitoinen Jalotofu nopeasti pannulla ja leikkaa se tämän jälkeen kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Leikkaa myös kasvikset sopivan kokoiseksi. Napostele, dippaa soijakastikkeessa ja majoneesissa tofukuutioita tapas-tyyppisesti kauden kotimaisten kasvisten kera!
Vinkki: Voit myös käyttää dippinä tulista sriracha-ketsuppikastiketta.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut