Paistettua Jalotofua ja tuoreita kasviksia raikkaan dipin kera!

(1)

Ainesosat

2 kpl Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa tai 1 kpl Jalotofu Marinoitu -tofua
1-2 rkl laadukasta oliiviöljyä paistamiseen
1 dl gluteenitonta soijakastiketta
1 dl Jalotofumajoneesia kts.ohje täältä
1 tl seesaminsiemeniä
Tuoreita kasviksia esim. kurkkua (porkkanaa ja kukkakaalia.)

Näin valmistat

Valmista majoneesi reseptin mukaan ja laita se jääkaappiin maustumaan. Paista proteiinipitoinen Jalotofu nopeasti pannulla ja leikkaa se tämän jälkeen kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Leikkaa myös kasvikset sopivan kokoiseksi. Napostele, dippaa soijakastikkeessa ja majoneesissa tofukuutioita tapas-tyyppisesti kauden kotimaisten kasvisten kera!

Vinkki: Voit myös käyttää dippinä tulista sriracha-ketsuppikastiketta.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme