10 min
Paistettua Jalotofua ja tuoreita kasviksia raikkaan dipin kera!
Näitä tarvitset
2kpl
Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa tai 1 kpl Jalotofu Marinoitu -tofua
1-2rkl
laadukasta oliiviöljyä paistamiseen
1dl
gluteenitonta soijakastiketta
1dl
Jalotofumajoneesia kts.ohje täältä
1tl
seesaminsiemeniä
Tuoreita kasviksia esim. kurkkua
Näin valmistat
Valmista majoneesi reseptin mukaan ja laita se jääkaappiin maustumaan. Paista proteiinipitoinen Jalotofu nopeasti pannulla ja leikkaa se tämän jälkeen kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Leikkaa myös kasvikset sopivan kokoiseksi. Napostele, dippaa soijakastikkeessa ja majoneesissa tofukuutioita tapas-tyyppisesti kauden kotimaisten kasvisten kera!
Vinkki: Voit myös käyttää dippinä tulista sriracha-ketsuppikastiketta.