10 min

Paistettua Jalotofua ja tuoreita kasviksia raikkaan dipin kera!

Näitä tarvitset

2kpl

Jalotofu Mieto Chili Paistopalaa tai 1 kpl Jalotofu Marinoitu -tofua

1-2rkl

laadukasta oliiviöljyä paistamiseen

1dl

gluteenitonta soijakastiketta

1dl

Jalotofumajoneesia kts.ohje täältä

1tl

seesaminsiemeniä

Tuoreita kasviksia esim. kurkkua

Näin valmistat

Valmista majoneesi reseptin mukaan ja laita se jääkaappiin maustumaan. Paista proteiinipitoinen Jalotofu nopeasti pannulla ja leikkaa se tämän jälkeen kuutioiksi, paloiksi tai pieniksi kolmioiksi. Ripottele päälle seesaminsiemeniä. Leikkaa myös kasvikset sopivan kokoiseksi. Napostele, dippaa soijakastikkeessa ja majoneesissa tofukuutioita tapas-tyyppisesti kauden kotimaisten kasvisten kera!

Vinkki: Voit myös käyttää dippinä tulista sriracha-ketsuppikastiketta.

Arvostelut

    Arvostelu