Paistettua riisiä, kavisksia ja tofua vegaanisen pyttipannun tyyliin paistinpannulla tarjoiltuna. Paistettua riisiä, kavisksia ja tofua vegaanisen pyttipannun tyyliin paistinpannulla tarjoiltuna. '

30 min

4:lle

Paistettua riisiä, Jalotofua ja kasviksia

Paistettu riisi ja kasvikset ovat kuin aasialainen versio pyttipannusta. Jalotofu on mainio proteiinilisä tässä kaikille maistuvassa ruoassa. Kasviksia voit käyttää oman maun ja jääkaapin sisällön mukaan. Älä kuitenkaan unohda yrttejä, sillä ne kruunaavat tämän ruoan.

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Maustamaton

2rkl

oliivi- tai avokadoöljyä

1tl

currya

½tl

savupaprikajauhetta

3rkl

soijakastiketta

1

valkosipulinkynsi

Lisäksi:

3

porkkanaa

8dl

kypsää Jasmin- tai basmatiriisiä

150g

sokeriherneenpalkoja

1

keltainen paprika

2

valkosipulinkynttä

½

chilipaprika

2-3rkl

oliivi- tai avokadoöljyä

½ruukku

persiljaa

½-1ruukku

korianteria

mustapippuria myllystä

mustapippuria myllystä

Näin valmistat

  • Kuivaa Jalotofu talouspaperilla ja anna seistä paperin sisällä noin 15 minuuttia. Kypsennä sillä välin Jasmin- tai basmatiriisi.
  • Kuutioi Jalotofu. Kuumenna oliivi- tai avokadoöljy pannulla. Lisää joukkoon curry ja paprikajauhe ja kääntele miedolla lämmöllä. Lisää tofukuutiot ja kääntele mausteiden kanssa pannulla. Lisää soijakastike ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Paista, kunnes pinta on mukavan rapea. Nosta tofukuutiot sivuun.
  • Kuori porkkanat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa sokeriherneenpalot ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi paprika. Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika.
  • Hienonna persilja ja korianteri.Lisää kasvikset ja kääntele kovalla lämmöllä muutaman minuutin ajan. Lisää kypsä riisi ja kääntele seosta vielä muutaman minuutin ajan. Lisää lopuksi joukkoon paistetut tofukuutiot ja mustapippuria myllystä, sekä hienonnetut yrtit.
  • Tarkista maku. Mausta vielä tarvittaessa soijakastikkeella.

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.