Vegaaninen palak paneer on valmistettu tofusta pannulla. Vegaaninen palak paneer on valmistettu tofusta pannulla. '

4

(2)

PALAK ”PANEER” – PINAATTINEN TOFUCURRY

Mausteinen ja pehmeän kermainen pinaattikastike ja maustamaton Jalotofu – Palak Paneer – on yksi herkullisimmista yhdistelmistä. Lopputuloksena on maidoton, gluteeniton ja vegaaninen sekä helppo arki-illan ruoka.

Näitä tarvitset

Tofu:

1pkt

Jalotofu Maustamaton

2

sipulia

½tl

garam masalaa

½tl

juustokuminaa eli jeeraa

½tl

cayenne-pippuria

suolaa myllystä

½dl

oliiviöljyä paistamiseen

Pinaatticurry:

5dl

tuoretta pinaattia tai 150g pakastepinaattia

4

valkosipulinkynttä

1

tomaatti

1rkl

raastettua inkivääriä

0,5dl

vettä

0,5dl

kookosmaitoa

2rkl

cashew-pähkinöitä

1

chili (ilman siemeniä)

½tl

suolaa

½tl

kookopalmusokeria

Näin valmistat

  • Kuori ja silppua sipulit. Kuumenna oliiviöljy korkealaitaisessa paistinpannussa tai kasarissa. Kuutioi maustamaton tofu ja paista sitä kevyesti öljyssä. Lisää sipuli ja paista muutama minuutti. Mausta suolalla, garam masalalla, juustokuminalla ja cayennepippurilla. Jatka paistamista noin kymmenen minuuttia, kunnes tofut ovat saaneet kauniin värin.
  • Tofujen paistuessa mittaa kaikki curryn ainekset blenderiin ja blendaa tasaiseksi massaksi (pese ensin tuoreet pinaatit). Kaada massa tofujen joukkoon ja hauduta kannen alla miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia. Tarkista maku ja lisämausta tarpeen mukaan.
  • Ripottele pinnalle hieman garam masalaa koristeeksi ja tarjoile esimerkiksi riisin kanssa!

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.