15 - 20 min
4
Pestopasta kylmäsavutofulla
Pestopasta on maukas ja nopea arkiruoka, josta saa ruokaisamman lisäämällä siihen kylmäsavutofua!
Näitä tarvitset
1pkt
Jalotofu Kylmäsavu
1,5l
vettä
1tl
suolaa
200g
gluteenitonta pastaa
1/2 - 3/4dl
pestokastiketta
1
rasia kirsikkatomaatteja
2rkl
oliiviöljyä paistamiseen
Näin valmistat
- Kuutioi tofu ja paista nopeasti siihen öljyssä rapea pinta. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan ja lisää pestokastike. Kuumenna sekoittaen.
- Lisää paistetut tofukuutiot, halkaistut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen. Koristele basilikanlehdillä ja salaatin versoilla (esim. rucola)!