15 - 20 min

4

Pestopasta kylmäsavutofulla

Pestopasta on maukas ja nopea arkiruoka, josta saa ruokaisamman lisäämällä siihen kylmäsavutofua!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu

1,5l

vettä

1tl

suolaa

200g

gluteenitonta pastaa

1/2 - 3/4dl

pestokastiketta

1

rasia kirsikkatomaatteja

2rkl

oliiviöljyä paistamiseen

Näin valmistat

  • Kuutioi tofu ja paista nopeasti siihen öljyssä rapea pinta. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan ja lisää pestokastike. Kuumenna sekoittaen.
  • Lisää paistetut tofukuutiot, halkaistut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen. Koristele basilikanlehdillä ja salaatin versoilla (esim. rucola)!

Arvostelut

    Arvostelu