Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Kylmäsavu
  • 1,5 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 200 g gluteenitonta pastaa
  • 1/2 - 3/4 dl pestokastiketta
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 2 rkl oliiviöljyä paistamiseen

Pestopasta kylmäsavutofulla ohje

  • Kuutioi tofu ja paista nopeasti siihen öljyssä rapea pinta. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan ja lisää pestokastike. Kuumenna sekoittaen.

  • Lisää paistetut tofukuutiot, halkaistut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen. Koristele basilikanlehdillä ja salaatin versoilla (esim. rucola)!

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.