Pestopasta kylmäsavutofulla

(5)
15 min 4
Pestopasta on maukas ja nopea arkiruoka, josta saa ruokaisamman lisäämällä siihen kylmäsavutofua!

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Kylmäsavu
1,5 l vettä
1 tl suolaa
200 g gluteenitonta pastaa
1/2 - 3/4 dl pestokastiketta
1 rasia kirsikkatomaatteja
2 rkl oliiviöljyä paistamiseen

Näin valmistat

Kuutioi tofu ja paista nopeasti siihen öljyssä rapea pinta. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta. Siirrä takaisin kattilaan ja lisää pestokastike. Kuumenna sekoittaen.

Lisää paistetut tofukuutiot, halkaistut kirsikkatomaatit ja kuumenna nopeasti sekoittaen. Koristele basilikanlehdillä ja salaatin versoilla (esim. rucola)!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme