Ainesosat

Tofupallerot
  • 1 pkt Jalotofu Kylmäsavu (300 g)
  • 1 tl jauhettua kaardemummaa
  • ½ g lehtipersiljaa
  • 1 valkosipulikynsi
  • Ripaus suolaa
Salaatti
  • 500 g suppilovahveroita
  • 1 punasipuli
  • ½ nippu salaattisipulia
  • ½ ruukku lehtipersiljaa
  • 1 ruukku korianteria
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja pippuria

Savu-kardemumma tofu-pyörykät ohje

  • Avaa tofupaketti ja kuivaa talospaperilla suurimmat nesteet pois tofusta. Aja tofu ja muut ainekset monitoimikoneessa sileäksi tahnaksi. Muotoile tahnasta sopivan kokoisia pyöryköitä.

  • Kuumenna öljy pannussa. Paista yksi pyörykkä testiksi ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita maun mukaan. Paista loput pyörykät kuumassa öljyssä kunnes kauniin ruskean pinnan.

  • Pilko salaattisipuli ja yrtit ja kaada karpalon kanssa sienisekoitukseen.Mausta sitruunamehulla sekä suolalla ja pippurilla. Tarjoile salaatti tofupyöryköiden kanssa.

  • VINKKI: Tee pyöryköitä valmiiksi isompi satsi ja laita pakkaseen. Arkikiireiden yllättäessä ota sulamaan ja lämmitä uunissa.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.