n. 15 pyörykkää

Savu-kardemumma tofu-pyörykät

Rapeiksi paistetut tofupyörykät ovat loistavaa naposteluruokaa illanistujaisiin. Tee pyöryköitä valmiiksi isompi satsi ja laita pakkaseen. Arkikiireiden yllättäessä ota sulamaan ja lämmitä uunissa.

Näitä tarvitset

Tofupallerot

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu (300 g)

1tl

jauhettua kaardemummaa

½g

lehtipersiljaa

1

valkosipulikynsi

Ripaus suolaa

Salaatti

500g

suppilovahveroita

1

punasipuli

½nippu

salaattisipulia

½ruukku

lehtipersiljaa

1ruukku

korianteria

1rkl

oliiviöljyä

suolaa ja pippuria

Näin valmistat

  • Avaa tofupaketti ja kuivaa talospaperilla suurimmat nesteet pois tofusta. Aja tofu ja muut ainekset monitoimikoneessa sileäksi tahnaksi. Muotoile tahnasta sopivan kokoisia pyöryköitä.
  • Kuumenna öljy pannussa. Paista yksi pyörykkä testiksi ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita maun mukaan. Paista loput pyörykät kuumassa öljyssä kunnes kauniin ruskean pinnan.
  • Pilko salaattisipuli ja yrtit ja kaada karpalon kanssa sienisekoitukseen.Mausta sitruunamehulla sekä suolalla ja pippurilla. Tarjoile salaatti tofupyöryköiden kanssa.
  • VINKKI: Tee pyöryköitä valmiiksi isompi satsi ja laita pakkaseen. Arkikiireiden yllättäessä ota sulamaan ja lämmitä uunissa.

Arvostelut

    Arvostelu