Savu-kardemumma tofu-pyörykät

(1)
45 min n. 15 pyörykkää
Rapeiksi paistetut tofupyörykät ovat loistavaa naposteluruokaa illanistujaisiin. Tee pyöryköitä valmiiksi isompi satsi ja laita pakkaseen. Arkikiireiden yllättäessä ota sulamaan ja lämmitä uunissa.

Ainesosat

Tofupallerot
1 pkt Jalotofu Kylmäsavu (300 g)
1 tl jauhettua kaardemummaa
½ g lehtipersiljaa
1 valkosipulikynsi
Ripaus suolaa
Salaatti
500 g suppilovahveroita
1 punasipuli
½ nippu salaattisipulia
½ ruukku lehtipersiljaa
1 ruukku korianteria
1 rkl oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Näin valmistat

Avaa tofupaketti ja kuivaa talospaperilla suurimmat nesteet pois tofusta. Aja tofu ja muut ainekset monitoimikoneessa sileäksi tahnaksi. Muotoile tahnasta sopivan kokoisia pyöryköitä.

Kuumenna öljy pannussa. Paista yksi pyörykkä testiksi ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita maun mukaan. Paista loput pyörykät kuumassa öljyssä kunnes kauniin ruskean pinnan.

Pilko salaattisipuli ja yrtit ja kaada karpalon kanssa sienisekoitukseen.Mausta sitruunamehulla sekä suolalla ja pippurilla. Tarjoile salaatti tofupyöryköiden kanssa.

VINKKI: Tee pyöryköitä valmiiksi isompi satsi ja laita pakkaseen. Arkikiireiden yllättäessä ota sulamaan ja lämmitä uunissa.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme