Savu-kardemumma tofu-pyörykät
Ainesosat
Näin valmistat
Avaa tofupaketti ja kuivaa talospaperilla suurimmat nesteet pois tofusta. Aja tofu ja muut ainekset monitoimikoneessa sileäksi tahnaksi. Muotoile tahnasta sopivan kokoisia pyöryköitä.
Kuumenna öljy pannussa. Paista yksi pyörykkä testiksi ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita maun mukaan. Paista loput pyörykät kuumassa öljyssä kunnes kauniin ruskean pinnan.
Pilko salaattisipuli ja yrtit ja kaada karpalon kanssa sienisekoitukseen.Mausta sitruunamehulla sekä suolalla ja pippurilla. Tarjoile salaatti tofupyöryköiden kanssa.
VINKKI: Tee pyöryköitä valmiiksi isompi satsi ja laita pakkaseen. Arkikiireiden yllättäessä ota sulamaan ja lämmitä uunissa.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut