'

2

Savutofua, tillipestoa ja paistettua lehtikaalia suppilovahveroilla!

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Kylmäsavu tai Marinoitu

200g

lehtikaalia

100g

suppilovahveroita

2

retiisiä

oliiviöljyä paistamiseen

Tillipesto

2

nippua tilliä

2

valkosipulinkynttä

½dl

pinjansiemeniä

1dl

esim. Parmezano soijaparmesaanijuustoa

1dl

oliiviöljyä

2rkl

sitruunan mehua

mustapippuria ja suolaa myllystä

Näin valmistat

  • Paahda pinjansiemeniä kuumalla kuivalla pannulla ilman öljyä kunnes ne saavat kauniin kultaisen värin. Sekoita kaikki ainekset tehosekoittimella tai monitoimikoneella tasaiseksi tahnaksi. Öljyn määrää lisäämällä saat ohuempaa kastiketta. Laita pesto jääkaappiin maustumaan.
  • Leikkaa tofu pituussuunnassa pihveiksi tai kolmioiksi. Kuumenna pieni tilkka öljyä pannulla ja paista tofuihin rapean kultainen pinta. Jätä paistinpannu pienelle lämmölle odottamaan annoksen kasaamista. Pese retiisit hyvin ja leikkaa ne ohuiksi siivuiksi.
  • Huuhtele lehtikaalit juoksevan veden alla ja kuivaa hyvin. Poista lehtiruoti lehtikaaleista. Revi kaalit sopivan kokoisiksi paloiksi. Kuumenna pannussa öljy. Lisää lehtikaalit ja suppilovahverot pannulle ja paista kunnes kaali on rapeaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoile heti paistetun tofun, retiisin ja tillipeston kera!

Arvostelut

    Arvostelu

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.