1pizza
SUPERNOPEA VEGAANINEN PIZZA | JALOTEMPE
Ruokavinkki
Pizza toimii erinomaisena viikonlopun korkkaajana, perjantain parhaana. Etenkin, jos se on niin nopea, että sen valmistukseen käytettävä aika on muutama minuutti ja se kypsyy uunissakin pikaisesti.
Tämän vegaanisen pizzan kruunaa proteiinipitoinen, herkullisen tomaattipeston makua itseensä huolella imaiseva Jalotempe.
Jalotempe valmistetaan luomusoijapavuista perinteisellä indonesialaisella reseptillä fermentoimalla. Sen kiinteä koostumus tekee siitä melkeinpä luvattoman helpon käsitellä, ja siksipä se toimii pizzassakin kuin unelma. Maistuu myös perheen pienimmille pizzaperjantaifaneille.
PS. Tempen voi myös halutessaan murustaa pienemmiksi paloiksi pizzaan.
Näitä tarvitset
1kpl
valmis pizzapohja
1dl
vegaanista juustoa raastettuna
1pkt
1 pkt Jalotempe Original Soijatempe
4rkl
punaista pestoa (vegaaninen)
1kpl
tomaatti ohuina siivuina
valkosipulijauhetta*
savupaprikaa
suolaa
päälle koristeeksi:
rucolaa ja granaattiomenansiemeniä
Näin valmistat
- Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Esivalmistele pizza levittämällä tomaattipyree pizzapohjan päälle tasaisesti.Ripottele pinnalle vegaaninen juustoraaste. Halkaise Jalotempe veitsellä ja pilko pienemmiksi kuutioiksi.
Aseta kuutiot kulhoon ja sekoita pesto ja mausteet niiden sekaan huolella. Viipaloi tomaatti ohuiksi siivuiksi ja asettele pizzapohjalle tempepalat ja tomaattisiivut. Paista uunissa noin 10-20 minuuttia kunnes juusto sulanut ja tarjoile heti.