Pizza toimii erinomaisena viikonlopun korkkaajana, perjantain parhaana. Etenkin, jos se on niin nopea, että sen valmistukseen käytettävä aika on muutama minuutti ja se kypsyy uunissakin pikaisesti.

Tämän vegaanisen pizzan kruunaa proteiinipitoinen, herkullisen tomaattipeston makua itseensä huolella imaiseva Jalotempe.

Jalotempe valmistetaan luomusoijapavuista perinteisellä indonesialaisella reseptillä fermentoimalla. Sen kiinteä koostumus tekee siitä melkeinpä luvattoman helpon käsitellä, ja siksipä se toimii pizzassakin kuin unelma. Maistuu myös perheen pienimmille pizzaperjantaifaneille.

PS. Tempen voi myös halutessaan murustaa pienemmiksi paloiksi pizzaan.

Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 kpl valmis pizzapohja
  • 1 dl vegaanista juustoa raastettuna
  • 1 pkt 1 pkt Jalotempe Original Soijatempe
  • 4 rkl punaista pestoa (vegaaninen)
  • 1 kpl tomaatti ohuina siivuina
  • valkosipulijauhetta*
  • savupaprikaa (tai chilijauhetta)
  • suolaa
  • päälle koristeeksi: rucolaa ja granaattiomenansiemeniä

SUPERNOPEA VEGAANINEN PIZZA | JALOTEMPE ohje

  • Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Esivalmistele pizza levittämällä tomaattipyree pizzapohjan päälle tasaisesti.

    Ripottele pinnalle vegaaninen juustoraaste. Halkaise Jalotempe veitsellä ja pilko pienemmiksi kuutioiksi.

    Aseta kuutiot kulhoon ja sekoita pesto ja mausteet niiden sekaan huolella. Viipaloi tomaatti ohuiksi siivuiksi ja asettele pizzapohjalle tempepalat ja tomaattisiivut. Paista uunissa noin 10-20 minuuttia kunnes juusto sulanut ja tarjoile heti.

Katso videolta ohjeet supernopean vegaanisen pizzan valmistukseen.

Katso lisää videoita YouTube-kanavaltamme
  • Arvostele resepti

    Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Required fields are marked *.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.