Syötävän hyvä: Jalotofu-bataattiburgeri

(2)
30 min 2
Tämän herkullisen reseptin tekijä on Syötävän hyvä -blogin Lotta Viitaniemi.

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Marinoitu, Kylmäsavu tai Mieto Chili
1 kpl bataatti ((iso ja pyöreä))
2 tomaattia
1 kpl punasipulia ((marinoitu tai jos vatsasi kestää, raakana))
tsatsikia ((tai suolakurkkuja, mutta laita joku kastike myös))
mature cheddaria (tai muuta suolaista kovaa juustoa)
salaattia

Näin valmistat

Pese bataatti huolella ja leikkaa siitä n. sentin siivuja (2/burgeri). Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja paista 225-asteessa n. 20 minuuttia tai kunnes ovat läpeensä pehmeitä ja alkavat hieman tummua. Leikkaa Jalotofusta viipaleita ja paista pannulla. Kasaa bataattikiekon päälle tofu, cheddar ja muut täytteet, ja nosta päällimmäiseksi toinen bataattikiekko. Koristele halutessasi seesaminsiemenillä ja esimerkiksi rosmariinilla.

Vinkki: syö kokonaisuus esimerkiksi haarukalla ja veitsellä, tai sujauta kätevästi kahvinkeittimen suodatinpussiin

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme