Tabbouleh tofu nuudelisalaatti
Ainesosat
Näin valmistat
Leikkaa tofu 2-3 palaksi. Kääri palat liinaan, ja laita painava esine esim. kattila päälle ja anna tofun kuivua n.15 min.
Murustele tofu.
Paista tofua kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan, jotta kaikki kosteus haihtuu.
Lisää mausteet ja paista muutama minuutti.
Lisää 2 rkl öljyä ja jatka paistamista, kunnes tofu on rapeaa.
Keitä (ramen) nuudelit. Pilko tomaatit ja kurkut. Silppua yrtit pieneksi.
Sekoita nuudelit, pilkotut kurkut ja tomaatit, yrtit, sitruunamehua, oliiviöljy, suolaa ja pippuria.
Sekoita joukkoon murusteltu ja paistettu tofu.
Arvostele resepti
Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty
Vastaa
Ota tofu haltuun
JALOTOFU RESEPTIKIRJAT
Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.
Lataa reseptikirjamme
Mitä muut sanovat
Arvostelut