Tabbouleh tofu nuudelisalaatti

(1)
4
Maustamattomasta tofusta saa vaivattomasti herkullista noudattamalla muutamaa perusohjetta. Tässä vinkit herkulliseen Tabbouleh tofu nuudelisalaattiin.
Katso video

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Maustamaton (270g) luomu
2 tl juustokuminaa
2 tl paprikajauhetta
2 tl kuivattua oreganoa
1,5 tl sipulijauhetta
½ tl suolaa
1/4 tl valkosipulijauhetta tai 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
2 rkl öljyä
(Ramen) nuudeleita neljälle
n. 250 g kirsikkatomaatteja
pieni kurkku
nippu minttua
nippu lehtipersiljaa (korianteri sopii hyvin myös)
4 rkl sitruunamehua
4 rkl oliiviöljyä
½ tl suolaa
mustapippuria myllystä

Näin valmistat

Leikkaa tofu 2-3 palaksi. Kääri palat liinaan, ja laita painava esine esim. kattila päälle ja anna tofun kuivua n.15 min.

Murustele tofu.

Paista tofua kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan, jotta kaikki kosteus haihtuu.

Lisää mausteet ja paista muutama minuutti.

Lisää 2 rkl öljyä ja jatka paistamista, kunnes tofu on rapeaa.

Keitä (ramen) nuudelit. Pilko tomaatit ja kurkut. Silppua yrtit pieneksi.

Sekoita nuudelit, pilkotut kurkut ja tomaatit, yrtit, sitruunamehua, oliiviöljy, suolaa ja pippuria.

Sekoita joukkoon murusteltu ja paistettu tofu.

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme