30 min

4

Tabbouleh tofu nuudelisalaatti

Maustamattomasta tofusta saa vaivattomasti herkullista noudattamalla muutamaa perusohjetta. Tässä vinkit herkulliseen Tabbouleh tofu nuudelisalaattiin.

Näitä tarvitset

1pkt

Jalotofu Maustamaton (270g) luomu

2tl

juustokuminaa

2tl

paprikajauhetta

2tl

kuivattua oreganoa

1,5tl

sipulijauhetta

½tl

suolaa

1/4tl

valkosipulijauhetta tai 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna

2rkl

öljyä

(Ramen) nuudeleita neljälle

n. 250g

kirsikkatomaatteja

pieni kurkku

nippu minttua

nippu lehtipersiljaa (korianteri sopii hyvin myös)

4rkl

sitruunamehua

4rkl

oliiviöljyä

½tl

suolaa

mustapippuria myllystä

Näin valmistat

  • Leikkaa tofu 2-3 palaksi. Kääri palat liinaan, ja laita painava esine esim. kattila päälle ja anna tofun kuivua n.15 min.
  • Murustele tofu.
  • Paista tofua kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan, jotta kaikki kosteus haihtuu.
  • Lisää mausteet ja paista muutama minuutti.
  • Lisää 2 rkl öljyä ja jatka paistamista, kunnes tofu on rapeaa.
  • Keitä (ramen) nuudelit. Pilko tomaatit ja kurkut. Silppua yrtit pieneksi.
  • Sekoita nuudelit, pilkotut kurkut ja tomaatit, yrtit, sitruunamehua, oliiviöljy, suolaa ja pippuria.
  • Sekoita joukkoon murusteltu ja paistettu tofu.
Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Arvostelut

    Arvostelu