Ainesosat

Yleiset reseptit
  • 1 pkt Jalotofu Maustamaton (270g) luomu
  • 2 tl juustokuminaa
  • 2 tl paprikajauhetta
  • 2 tl kuivattua oreganoa
  • 1,5 tl sipulijauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 1/4 tl valkosipulijauhetta tai 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
  • 2 rkl öljyä
  • (Ramen) nuudeleita neljälle
  • n. 250 g kirsikkatomaatteja
  • pieni kurkku
  • nippu minttua
  • nippu lehtipersiljaa (korianteri sopii hyvin myös)
  • 4 rkl sitruunamehua
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • ½ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä

Tabbouleh tofu nuudelisalaatti ohje

  • Leikkaa tofu 2-3 palaksi. Kääri palat liinaan, ja laita painava esine esim. kattila päälle ja anna tofun kuivua n.15 min.

    Murustele tofu.

    Paista tofua kuivalla pannulla muutaman minuutin ajan, jotta kaikki kosteus haihtuu.

    Lisää mausteet ja paista muutama minuutti.

    Lisää 2 rkl öljyä ja jatka paistamista, kunnes tofu on rapeaa.

    Keitä (ramen) nuudelit. Pilko tomaatit ja kurkut. Silppua yrtit pieneksi.

    Sekoita nuudelit, pilkotut kurkut ja tomaatit, yrtit, sitruunamehua, oliiviöljy, suolaa ja pippuria.

    Sekoita joukkoon murusteltu ja paistettu tofu.

Jaa resepti

Jalotofu reseptikirjat

Ota tofu haltuun! Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.