Täyteläinen Jalotofu-kasviskeitto

(1)
30 min 4henkilölle
Jalotofu on erinomainen proteiininlähde kenen tahansa ruokavaliossa. Kasvisruokavaliossa tofun käyttö on usein suosittua. Maustetut tofut helpottavat merkittävästi ruoan valmistusta, sillä tofu on valmis käytettäväksi ihan sellaisenaan. Tämä talvipäivään sopiva keitto valmistuu hetkessä ja maistuu herkulliselta!

Ainesosat

1 pkt Jalotofu Kylmäsavu
8 dl vettä
3 keskikokoista perunaa
1 keskikokoinen sipuli
2 keskikokoista porkkanaa
1 iso palsternakka
1 ½ kasvisliemikuutiota
1 laakerinlehti
kourallinen vihreitä papuja (pakasteena tai tuoreena)
400 g tomaattimurskaa
mustapippuria myllystä
1-2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
½-1 ruukku korianteria
1 rkl rypsiöljyä

Näin valmistat

Laita vesi kattilaan ja kiehauta. Kuori sillä välin kasvikset ja paloittele sopiviksi suupaloiksi. Lisää kasvikset kattilaan yhdessä kasvisliemikuutioiden ja laakerinlehden kanssa. Anna kiehua hiljalleen viidestä kymmeneen minuuttia. Lisää pavut, tomaattimurska, mustapippuria myllystä maun mukaan ja hienonnetut valkosipulinkynnet. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kasvikset ovat sopivan kypsiä.

Hienonna joukkoon tuoretta korianteria. Kuumenna paistinpannu ja lisää öljy. Kuutioi kylmäsavu-tofu ja lisää kuumalle pannulle. Kääntele, kunnes pinta on mukavan rapea ja saanut kauniin värin.Lisää tofukuutiot keittoon. Tarkista maku. Nauti!

Mitä muut sanovat

Arvostelut


Mitä pidit?

Arvostele resepti


Haluatko tietää tarkemmin, miten käsittelemme henkilötietoja? Tutustu tietosuojaperiaatteisiimme. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty*.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ota tofu haltuun

JALOTOFU RESEPTIKIRJAT

Lataa reseptikirjamme, jotka sisältävät helpot ja oivaltavat kasvisruokareseptit arjen vakkareiksi. Jotain jokaiselle proteiinirikkaasta aamiaisesta sudennälkäisen koululaisen välipalaan, treenin jälkeiseen proteiiniateriaan, perusjutut aloittelevalle vegelle tai kynttiläillalliseen yhdelle tai kahdelle.

Lataa reseptikirjamme